Reklam

ÇOMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN EFSANE BAĞIŞ KAMPANYASI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) öğrencilerinin Güçlü Kitaplar Engelsiz Hayatlar projesi adıyla AVM'de gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk etkinliğinde satılan ikinci el kitaplardan elde edilen gelir Tekirdağ Çorlu Şubesindeki Sakatlar Derneğine bağışlandı.

ÇOMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN EFSANE BAĞIŞ KAMPANYASI
05 Temmuz 2021 - 11:40
ÇOMÜ Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri; Şerife Çetinkaya, Funda Gül Kölemen ve Salihanur Sultansu nun gerçekleştirdiği,Güçlü Kitaplar Engelsiz Hayatlar projesi kapsamında dün AVM'de ikinci el kitap standı açıldı.
Proje, Öğr. Gör. Seçil Düztepe ve Öğr. Gör. Onur Bayram’ın yürüttüğü Halkla İlişkiler Uygulamaları ile Örnek Olaylar ve Araştırma Projesi dersleri kapsamında sosyal sorumluluk projesi hazırlayan öğrenciler Şerife Çetinkaya, Funda Gül Kölemen ve Salihanur Sultansu’nun, Tekirdağ Çorlu Şubesindeki Sakatlar Derneği ile işbirliği hazırlandı. Proje de ikinci el kitapların israfını önleyerek bağışta bulunmaları için bir bağış kampanyası uygulayan öğrenciler, daha sonra topladıkları kitapları açtıkları stantta satışa sundular.
Sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen etkinlikten toplanan gelir, Tekirdağ Çorlu Şubesindeki Sakatlar Derneğine bağışlandı. Etkinlikte;94 kitap satılırken,1420 TL gelir elde edildi. Elde edilen gelirle Tekirdağ Çorlu Sakatlar Derneği’ne üç tekerlekli sandalyeyi alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Çorluların özellikle ailelerin büyük ilgi gösterdiği ikinci el satış standında Çorlu Engelliler Derneği’ne ilişkin bilgiler de verildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum