Reklam

ÇOMÜ'NÜN ORTAĞI OLDUĞU AB PROJESİNE DESTEK

Polonya’dan Spoleczna Academia NAUK’un koordinatör olduğu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi otaklığında, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Arslan’ın yürüttüğü “Developing Mathematics Achievement through Using Robotics Applications” Projesi Polonya Ulusal Ajansı tarafından 250 bin Euro bütçe ile desteklenmeye değer bulundu.

ÇOMÜ'NÜN ORTAĞI OLDUĞU AB PROJESİNE DESTEK
08 Aralık 2022 - 11:26
Spoleczna Academia NAUK (Polonya), Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (Türkiye), Latvias Universitate (Letonya), Universitatea Lucian Blaga din Sibiu (Romanya) ve Scuola Di Robotica (İtalya) olmak üzere toplam 5 ortağı bulunan proje ekibinde araştırmacı olarak ÇOMÜ Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mehmet Kaan Demir, Doç. Dr. Muzaffer Özdemir, Öğr. Göv. Kadir Tunçer ve Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Abalı Öztürk yer alıyor.
Öğretim Programı, Sanal Video Kütüphanesi ve Dijital Öğretim Rehberi geliştirilecek olan proje kapsamında, temel eğitimdeki öğrencilere robotic ve benzeri somut uygulamalar aracılığıyla matematik dersini sevdirmek ve temel eğitimdeki öğrencilerin başarısını artırmak amaçlanıyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum