Reklam

ÇOMÜ'LÜ ULUSLARARASI DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİNİN SOSYAL ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dış İlişkiler Ofisi bünyesindeki değişim öğrencilerinin sayıları, geçmiş akademik dönemler ile kıyaslandığında artış eğilimi gösteriyor. Pandemi ve deprem felaketi sonrasında yüz yüze eğitim sürecine geri dönülmesinin ardından uluslararası anlaşmalar ile ÇOMÜ’ye gelen öğrencilerin ülkelerinde de çeşitlilik yaşanıyor.

ÇOMÜ'LÜ ULUSLARARASI DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİNİN SOSYAL ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
22 Kasım 2023 - 11:18
Almanya, Çekya, İtalya, Japonya, Kazakistan, Polonya ve Slovakya’dan gelen öğrenciler; Erasmus, Freemover ve Üniversitenin diğer ikili iş birliği anlaşmaları çerçevesinde ÇOMÜ'de öğrenim görecekler. Dönem boyunca çeşitli etkinliklere katılacak olan öğrenciler; hem akademik hem de sosyal anlamda zengin bir deneyim yaşayacaklar.

Değişim öğrencileri, ÇOMÜ Dış İlişkiler Ofisi tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında, Assos-Troya ve Kaz Dağları, Truva Müzesi, Truva Antik Kenti, Zeytinyağı Müzesi, Adatepe Köyü ve Yeşilyurt Köyü'nü ziyaret etti. Bu kapsamlı turda öğrenciler; Türk kültürü, tarihi ve doğal güzellikleriyle buluşma şansı yakaladı ve Çanakkale'nin zengin tarihini yakından keşfetme fırsatı buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum