Reklam

ÇOMÜ KREŞ VE ANAOKULU, CUMHURİYETİN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADI

Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kreş ve Anaokulu öğrencileri kortej yürüyüşü ve etkinlik düzenledi.

ÇOMÜ KREŞ VE ANAOKULU, CUMHURİYETİN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADI
27 Ekim 2023 - 12:33
ÇOMÜ Kreş ve Anaokulu öğrencileri, Rektörlük binası önünde toplandı. Rektörlük önünden kreşe kadar bando eşliğinde kortej yürüyüşü yapan Kreş ve Anaokulu öğrencilerine; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Erkan Kıllıoğlu, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. İlker Gülcemal’in yanı sıra akademik ve idari personel de eşlik etti.

ÇOMÜ Kreş ve Anaokulu Müdürü Elif Yalçın konuşmasında “Bu yıl 100. Kez Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz. Türk milletinin eşsiz bir dayanışma örneği sergilediği bu yıllarda çocuklar da yeri geldi askere yemek taşıdı, yeri geldi postacılık görevini yerine getirdi; hatta düşmanla karşı karşıya gelerek vatanını savundu. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere çocuk kahramanlarımızı ve şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Erenoğlu konuşmasında “Bugün Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Kreş yönetimine emekleri için teşekkür ederim. Cumhuriyetimiz, milletimizin fedakârlıkları sonucunda elde ettiğimiz en büyük kazanımımızdır. Biz de böyle kıymetli günlerde geleceğimizin emaneti olan çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Onların yaptığı bu güzel etkinliklerle, geleceğimizin ne kadar güzel ve doğru adımlarla atılmış olduğunu görüyoruz. Yaşasın Cumhuriyet! Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından, kreş ve anaokulu öğrencilerinin gösterileri gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından yapılan hediyelikler yönetime takdim edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum