Reklam

ÇOMÜ İZMİR İÇİN YÜRÜYOR

Geçtiğimiz günlerde ülkemizde ki virüs nedeni ile eğitim sistemi online düzene geçmişti ve üniversite heyecanı yaşayan öğrenciler yeni şehirlerine de okullarına da doya doya kavuşamadı ama bu onların birlikte güzel şeyler yapmasına engel olmadı.

ÇOMÜ İZMİR İÇİN YÜRÜYOR
05 Kasım 2020 - 14:42
Çan Meslek Yüksekokulu ve Çan Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu birinci sınıf öğrencilerinin bir kısmı müthiş bir sosyal sorumluluk projesi ile yollara düştü.

Hiç görmedikleri şehir ve hiç gidemediği üniversitelerini yaşadıkları yerden temsil ederek İzmir'de yaşanan üzücü duruma hayat olmak için adım attılar.

MİLYONLARCA ADIM ATARAK BAĞIŞ YAPTILAR
Son zamanlarda daha çok ilgi gören bir adım sayar programı sayesinde adımlarını istediğin yardım kuruluşlarına bağışlıyor ve adımlarınla onlara hayat oluyorsun. Milyonlarca adımı Kansersiz Yaşam Derneği üzerinden İzmir depremine adım atarak destek olan ÇOMÜ öğrencileri; bütün üniversitelerde dalgalanma hareketi oluşturarak adımlarıyla hayat olan insanlara ulaşmayı hedefledikleri söylediler.

BİR ADIM MİLYONLARCA HAYAT
Günlük yürürken bile bir çok kişiye hayat olabilme şansımız varken neden boş şekilde yürüyelim diyen ÇOMÜ öğrencileri; aralarında  Abdurrahman TUTAR'ın da bulunduğu projede İdilcan Ekmekçi, Merve Başdağ, Akın Alp Koç, Sultan Erdoğan, Yunus Günenç, Halil İbrahim Çimen, Tuğba Tutar, Bahar Özdemir, Tayyibe Tezbaşaran, Aylinnur Ayrıç, Sena Allın, Emir Han Uğuz, Sema Işık, Buse Şenel, Hazal Yüzlü, Baki Berk Koçer ve  bir çok arkadaşları yer aldı. #ÇomüBurada #ÇomüİzmirİcinBurada etiketleri ile herkes adım atarak hayat olmaya ve bizimle dalgalanma hareketi başlatmaya devam ederler düşüncesini destekleyen açıklama yaptılar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum