Reklam

ÇOMÜ GENEL SEKRETERLİĞİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Genel Sekreterliğinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Genel Sekreter Sami Yılmaz, düzenlenen törenle görevini Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’na devretti.

ÇOMÜ GENEL SEKRETERLİĞİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
03 Mart 2021 - 12:27
Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen törene, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Suat Uğur, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları katıldı.
Konuşmasına  “Hiçbir makam ebedi değildir, görevler değişir” sözleriyle başlayan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat “Üniversitelerde idari anlamda en önemli görevlerden biri de genel sekreterlik. Sami Yılmaz, bu görevi layığıyla yerine getirmiştir. Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu da bu görevi en iyi şekilde üstlenecektir. Üniversitemizi en iyi hale getirmek için bundan sonra da çalışmalarımıza sıkı bir şekilde devam edeceğiz” dedi ve Sami Yılmaz’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’na görevinde başarılar diledi.
Görevini devreden Sami Yılmaz konuşmasında, “Başta ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat olmak üzere, tüm idari personellimizle ve Daire Başkanlıklarıyla uyumlu bir şekilde çalıştık” diyerek kendisine destek olan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti ve Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’na görevinde başarılar diledi.
Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ise “Ezine Meslek Yüksekokulunda görev yaptığım süre boyunca hem üst yönetimimizle hem Daire Başkanlarımızla ve genel sekreterimizle pozitif ilişkilerimiz oldu. Bundan sonra da aynı anlayışla Rektör ve Rektör Yardımcılarımızla koordineli olarak, Rektörümüzün öngördüğü araştırma üniversitesi olma yolunda elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağız” dedi ve Sami Yılmaz’a katkıları için teşekkür ederek başarılar diledi.
Devir teslim töreni, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın çiçek takdiminin ardından sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum