Reklam

ÇOMÜ'DEN BİGA TSO'YA GURURLANDIRAN ÖDÜL

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, 2023 yılı boyunca eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında gösterilen üstün performansı ödüllendirdi. "ÇOMÜ'nün EN'leri Ödül Töreni", İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ'DEN BİGA TSO'YA GURURLANDIRAN ÖDÜL
21 Mart 2024 - 15:08
Törende Biga Ticaret ve Sanayi Odası da ÇOMÜ'ye kurumsal katkı ödülüne layık görüldü. Ödülü Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sedat Çakır aldı.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ise ödül töreni ile ilgili yaptığı açıklamada; "Eğitim, odamızın en öncelikli konuları arasında yer almaya devam edecek. Ülkemiz iyi yetişmiş çocuklarımızın çabalarıyla yükselecektir. Bu inanç ve kararlılıkla iş dünyamız adına çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitemizi çok önemsiyoruz. Biga'ya Veterinerlik Fakültesi ve Hayvan Hastanesi'nin açılması için çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut Ağaköy yerleşkemizdeki şartların iyileştirilmesi, üniversite hocalarımızın ve öğrencilerimizin hayat kalitelerinin yükseltilmesi önemli. Bizler iş dünyası olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bu ödül nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu başta olmak üzere üniversitemize teşekkür ediyorum. Bizim için gurur verici bir durum. Tabi başarılar tek başına olmuyor. Biz bir ekibiz. Yönetim Kuruluma, Meclis başkanıma, Meclis üyelerime, komite başkanlarıma, komite üyelerime ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu başarıyı hep birlikte elde ettik. Hedefimiz ilçemizi ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getirmek. Bunun için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Törene, Vali İlhami Aktaş, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve birçok önemli isim katıldı. Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran gibi askeri yetkililerin yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcileri ve akademisyenler de törende yer aldı.
Törende, 2023 yılında ÇOMÜ'nün ulusal ve uluslararası alandaki tanınırlığını artıran ve bilinirliğine katkı sağlayan isimlere plaketler verildi. Ayrıca, ÇOMÜ Devlet Konservatuvarı'nın özel bir dinletisiyle katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuldu.
ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, ÇOMÜ'nün 2024-2028 Stratejik Planını tanıttı ve tören hakkında bilgi verdi. Ardından Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, önemli bir konuşma gerçekleştirerek katılımcılara teşekkür etti ve üniversitenin gelecek vizyonunu paylaştı.
Törende ödül alanların plaketleri ve belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Sonrasında, katılımcılarla hatıra fotoğrafları çekilerek özel anlar paylaşıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum