Reklam

ÇOMÜ'DE KURUM İÇİ BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kurum içi bayramlaşma merasimi, Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ'DE KURUM İÇİ BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ
08 Temmuz 2023 - 11:39
ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ve idari personelin katıldığı bayramlaşma merasiminde Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu personel ile tek tek bayramlaştı ve bir konuşma gerçekleştirdi.
Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, ÇOMÜ Ailesinin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında bayramların bir gelenek olduğunu, bayramlarda birlik, beraberlik duyguları ile yardımlaşmanın arttığını belirtti. ÇOMÜ ile ilgili genel bilgileri, gerçekleşen projeleri ve yapılan çalışmaları anlatan Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, ÇOMÜ’nün köklü bir üniversite olma yolunda ilerlediğini, gerçekleştirilen ve planlanan tüm proje ve çalışmaların, ÇOMÜ’nün inovatif ve teknolojiye dayalı vizyonu, ulusal ve uluslararası hedeflerinin somut örnekleri olacaklarını belirtti.
Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, “Üniversitemizin dolayısıyla ülkemizin başarılarına katkı sağlayan tüm akademik ve idari personellerimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Sizleri, hedeflerimize hızlı bir şekilde ulaşma ve yeni hedefler saptama noktasında birlikte geliştirmekte olduğumuz proje destek ofisi ve proje çalışma stüdyolarına davet ediyorum” dedi.

“Bizler yeni dönemde ülkemizin yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda misyon ve vizyonumuzu gerçekleştirerek Üniversitemiz’in de geleceği için ortak bir akıl ve irade ile çalışmalarımızı planladık ve sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkemizi daha ileriye taşımak için yeni projeler yeni iş birlikleri yeni fırsatlar yakalamak için çaba sarf edeceğiz. Bu noktada bölgemizin, Ülkemizin ve dünyanın karşı karşıya olduğu sorunlarına, beklentilerine ve beklentilerine çözüm üretmek için bilimsel araştırma, geliştirme ve sosyal sorumluluk taleplerine önem vermek durumundayız. Bu önceliğimize katkı sağlayan tüm iç ve dış paydaşlarımıza her noktada pozitif ayrımcılık yapacağız, yönetim olarak bunu ilke edindik” diyen Rektör Prof. Dr. Erenoğlu sözlerini “Öğrencilerimizi çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatmak için eğitim öğretim kalitemizi sürekli geliştireceğiz. Bu noktada gerekli planlamaları yaptık. Toplumun ihtiyaç ve beklentilerine duyarlı olmak için özellikle toplumsal katkı ve sosyal sorumluluk faaliyetlerine önem vereceğiz. Tüm bu amaçlar doğrultusunda sizlerden destek ve katkı bekliyorum. Hep birlikte Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni daha güçlü, daha saygın ve daha başarılı yapmak zorundayız. Bu vesile ile kurumsal kültür ve kimlik meselesinin bir üniversitenin başarısının ve itibarının temel unsurları olduğunu unutmamamız gerektiğini belirtmek isterim. Bu doğrultuda yapılacak tüm çalışmaları planlamış durumdayız. Sizlere ÇOMÜ mensubu olmanın farklılığını hissettirecek çalışmaları çok kısa bir vadede hayata geçireceğiz” diyerek sürdürdü.
Rektör Prof. Dr. Erenoğlu “ÇOMÜ ailesinin sevdikleriyle birlikte daha nice güzel bayramlara erişmesini diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
Bayramlaşma töreni sırasında ÇOMÜ Devlet Konservatuarı da mini bir dinleti gerçekleştirdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum