Reklam

ÇOMÜ AKADEMİSYENLERİNDEN ÇTSO'YA ZİYARET

ÇOMÜ Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tijen Ennil Bektaş ve Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Filiz Uğur Nigiz ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Kamu-Sanayi ve Üniversite işbirliği kapsamında yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişi yaptı.

ÇOMÜ AKADEMİSYENLERİNDEN ÇTSO'YA ZİYARET
10 Haziran 2021 - 10:00
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Semizoğlu; “Çanakkale 18 Mart Üniversitemiz İlimizin en büyük bacasız fabrikası konumunda. Öğrenci nüfusu potansiyeliyle tacirimize ve tüccarımıza çok ciddi ekonomik döngü sağlayan Üniversitemiz en önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor. Kamu-Sanayi-Üniversite işbirliği için ortak çalışma ve projelerimizi inşallah yakında sizlerle paylaşacağız. Özellikle Üniversite ve Sanayi ayağını bir araya getirecek platformlar oluşturmayı istiyoruz. Her sektörümüzün buna fazlasıyla ihtiyacı var. Bugün ziyaretimize gelen Akademisyenlerimizin nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum