Reklam

ÇOK SAYIDA KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Gelibolu’da araç içerisinde yapılan aramayla çok sayıda gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirildi.

ÇOK SAYIDA KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ!
01 Eylül 2021 - 12:54
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, ilçelerde Kaçakçılık Suçlarının Önlenmesine yönelik olarak Gelibolu’da Bölge Trafik Karşısı Yol Uygulama noktasında O.C. isimli şahsın kullanımımda bulunan araç içerisinde yapılan aramada çeşitli markalarda 5 adet farklı çeşit ve markalarda gümrük kaçağı her biri 1 litrelik Bulgaristan bandrollü alkollü içki, 12 adet üzerlerinde Rmbovcka ibareleri bulunan gümrük kaçağı her biri 200 ml olan Bulgaristan bandrollü alkollü içki, 3 adet üzerlerinde Apuaha ibareleri bulunan gümrük kaçağı her biri 2 litrelik alkollü içki, 18 adet üzerlerinde Bypracko ibareleri bulunan gümrük kaçağı her biri 500 ml olan alkollü içki ele geçirilerek ilgili karara istinaden el konuldu.
Şüpheli O.C. isimli şahsa Kaçakçılık Suçundan adli işlem yapılarak savcılık talimatıyla Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden salıverildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum