Reklam

CİTROEN C4 X GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Citroen'en en yeni modeli olan C4 X serisi Citroen Aydoğan Otomotiv'de yapılan görkemli bir lansman ile tanıtıldı.

13 Ocak 2023 - 11:28
Citroen C4 X i Çanakkale Tv mikrofonlarına anlatan Aydoğan Otomotik Yönetim Kurulu Üyesi Beytullah Aydoğan; "Uzun süredir beklediğimiz Citroen C4 X artık Aydoğan Otomotivdeki yerini aldı, bu günde lansmanın da beraberiz. Dünya prömiyeri geçtiğimiz sene İstanbul'da yapılmıştı ve büyük beğeni topladı. Bu araç hem elektrikli hem de içten yanmalı motorlara sahip olan versiyonla tüketiciyi mest ediyor. Açıkçası çok heyecanlıyız yeni bir siluetle karşımızda.Hem SUV hem sedan özelliğini bir arada tutmakta ve 'Sakinliğin Gücünü Hisset' sloganı ile yollarda olacak olan Citroen C4 X teknoloji,yakıt ekonomisi, konfor ve ileri düzey güvenlik gibi birçok özelliği bir arada tutmakta. Müşterilerimiz için C4 X bir çok özelliği ve olanağı bir arada sunmakta. Aydoğan Otomotiv 1999 yılından bu yana müşterilerimize en iyi modelleri sunarken 2016 yılından buyana da Citroen Aydoğan olarak en yeni modelleri Çanakkale halkına sunmaktayız. Tüm Çanakkalelileri test sürüşü için bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

CİTROEN C4 X  FİYATIYLADA FARK YARATIYOR
Aydoğan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Beytullah Aydoğan C4 X in fiyat bandı; "C4 X üç faklı seçenek ile karşımıza çıkıyor. 1.2 düz vites, 1.2 otomatik vites ve 1.5 otomatik dizel seçeneği mevcut. 722 bin TL ile başlayan fiyatlarımız 979.500 TL arasında bir fiyatlandırmaya sahip. Kendi sınıfındaki bir çok araç arasında en uygun fiyatlı araç diyebiliriz, bu haliyle de Citroen C4 X bir fark yaratmakta. Baktığımızda 8 ileri otomatik vites seçeneği ile hem performansın gücünü hem de ekonomik yakıt tüketimi ile  müşterilerimize konfor sunmaktayız" dedi.

BURADA HERKESE YER VAR
Citroen C4 X in bir diğer özelliği ise aracın diz mesafesinin geniş olması. İç tasarımı hakkında bilgi veren Aydoğan; "Citroen C4 X burada herkese yer var diyerek iç dizaynını geniş ailelerin kullanabileceği bir konforu sunarak tasarımını yapmış. 510 LT bagaj hacmi, yerden yüksekliği ve iç tasarımı ile kullanıcısına ileri konforu yaşatmaktadır. Orta konsola yerleştirilmiş olan bilgi-eğlence ekranı ise 10 inç boyutunda. Isıtma ve masaj destekli koltuklar da C4 X'in öne çıkan iç tasarım detayları arasında yer alıyor" dedi.

CİTROEN C4X STANDART DONANIMLAR
2022 model Citroen C4X'in Feel donanım seviyesinde 16 inç çelik jantlar, LED gündüz farı, halojen ön farlar, kumaş koltuk döşemeleri, 5 mm dolgulu Advanced Comfort koltuklar, 6 yöne ayarlanabilen sürücü koltuğu, katlanır arka koltuklar, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, manuel klima, elektrikli ön-arka camlar, analog gösterge, dokunmatik LCD ekran, lastik basınç uyarısı, yokuş kalkış desteği, sürücü yorgunluk uyarı sistemi ile hız sabitleyici ve limitleyici gibi standart donanımlar mevcut.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum