Reklam

ÇİĞDEM BALVAN GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

Uzun yıllar Basın camiasında görev yapan ve aynı zamanda güzellik uzmanlığı üzerine eğitim alan Çiğdem Balvan güzellik merkezi ile yine fark yarattı.

23 Ocak 2023 - 11:16
Çanakkale'de güzellik merkezli ezberini tümünden değiştirecek olan Çiğdem Balvan Estetik ve Güzellik Merkezi Troya Caddesinde açıldı. Son teknoloji ürünleri cihaz ve trend uygulamaları ile bir çok alanda hizmet veren işletme, özellikle kadınların uğrak yeri olacak. Tam anlamıyla yaşam merkezi olan işletmenin açılışına ilgi yoğun oldu. kurdele kesiminin ardından Çanakkale TV mikrofonlarına konuşan Balvan; "İşletmemiz üç bölümden oluşuyor aslında. Güzellik ve Estetik Merkezi, Fit Bar ve Spor Merkezimiz olmak üzere aslında burası bir değişim stüdyosu yarattık. Burada Estetik ve Güzellik uygulamaları yapıyoruz. İki seansta tüylerinizden kalıcı olarak kurtula bileceğiniz Lazer epilasyonumuz, Sekiz D Nano Pigmentasyon kalıcı Kaş  tekniğini getirdik, Dudak renklendirme ve Vitamini,İpek Kirpik, Ödüllü Akne Tedavisi, Cilt Bakımı ve Tedavileri, Profesyonel Makyaj, Babyliner,protez Tırnak gibi birçok alanda hizmet veriyoruz. Yani kısaca güzelleşmeye dair her şey burada mevcut. Zaten takip edenler bilir Ankara'da çok ciddi eğitimler alarak bu seviyelere ulaştık. Bir çok uygulamada sorun yaşayanlar burada sorunsuz ve acısız çözüm bulabilecekler" dedi.

"KADINLAR GÜZELLİKTEN VAZ GEÇMİYOR"
Spor Merkezi İşletmecisi Selin Urkun Başaran ise yaptığı açıklamada; Pandemi bizlere öğretti ki kadınlarımız güzellikten vazgeçemiyormuş.Spordan bile vazgeçtiler  güzellikten vazgeçmediler. Zamana ayak uydurmak için bir 'Değişim Stüdyosu'  kurma fikri bizlere cazip geldi ve Çiğdem hanımla birlikte aslında bu üçlemeyi tamamladık. Hızlı karar verdik ama profesyonel insanlarla bu işi yapma kararı kısa zamanda kendini gösterdi. Hali hazırda bulunan Spor alanımıza Çiğdem Hanım ve Ezgi hanım gibi işinde uzaman kişileri ekledik, güzellik ve Sağlıklı Beslenme ile oluşumu tamamladık. Burada Aletli Plates, Reformer,Fanijamp, Step ayrobik, Zumba,TRX, Hamile Platesi gibi bir çok spor dallarımız mevcut. Dolayısıyla amacımız burada kadınlarımız buraya geldiklerinde gitmesin. Sporunu da yapsın, Güzelleşsin, Sağlıklı Beslensin ve hayatını güzelleştirsin. Çünkü kadınlarımızın vakti çok kıymetli. Spor için başka yere, tırnak için başka yere, beslenme için başka yere gitmesin her ihtiyaca yönelik bir alan yarattık. Çünkü Çanakkale'de tek ve ilk olma konusunda haklı gururu yaşıyoruz" dedi.

Fit Bar işletmecisi Ezgi Utku Doyuran ise; "Aslında burada sağlıklı beslenme adına her şeyi sunuyoruz. Salatalar, Smoothieler,Sandviçler, Çay Kahve, Fit Makarnalar gibi bir çok ürün mevcut. Amacımız gelen kadınlarımız burada cilt bakımlarını veya işlemlerini yaptırırken aynı zamanda Fit Barımızdan faydalanmalı yada spordan çıkıp güzellik merkezimizi kullanırken yada beklerken de sağlıklı beslene bilmeli" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum