Reklam

CHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET

CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Arda Cankurtaran, Zeynep Rezzan Çetin, Burcu Ünsal, Demet Temel Özan, Barış Seven ve Orhun Kutlu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.

CHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET
05 Ekim 2023 - 11:24
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Öncelikle, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir Dünya bırakmak üzere Odamız adına TEMA Vakfına yapmış oldukları fidan bağışlarından dolayı teşekkür ederim. CHP Merkez İlçe Yönetiminin böylesine genç ve dinamik bir ekipten oluşması da beni ayrıca memnun etti. Gençlerin siyasette aktif olmasını, siyasete katılım potansiyelinin artmasını çok önemsiyorum. Biz siyaset üstü bir kurumuz. Vatanına, bayrağına sahip çıkan tüm siyasi partilerle eşit mesafede durarak, memleketimiz ve ülkemizin gelişimi için yapılacak tüm çalışmalara da elimizden gelen desteği vermekteyiz. Sayın İbrahim Can Ergun ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum