Reklam

CHP'Lİ ERKEK ÖRGÜTLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

CHP Parti Meclis Üyesi Muharrem Erkek, Bozcaada, Ayvacık, Lapseki ve Gelibolu ilçelerinin kongrelerine katıldı. Kongrelerde konuşma yapan Erkek, "Yerel seçimlerden çok güçlü çıkacağımıza inanıyoruz. Çanakkale’nin her yerinde güçlü ve dinamik bir örgütümüz var." dedi.

CHP'Lİ ERKEK ÖRGÜTLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
21 Ağustos 2023 - 12:12
CHP'li Erkek kongrelere CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve CHP YDK Üyesi Serdar Soydan ile birlikte katıldı. Kongrelerde 2024 yılında yapılacak yerel seçimler ile alakalı görüşmeler gerçekleştiren Erkek, yeni seçilen ilçe başkanlarını tebrik etti.
"ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"
Önceki dönemde görev yapan örgütlere emekleri için teşekkür eden Erkek, yerel seçimlerine ilişkin şu açıklamaları yaptı:
"Bizim verdiğimiz demokrasi, özgürlük, eşitlik mücadelesi son derece önemlidir. Çocuklarımızın geleceği, gelecek nesiller için bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Belediye başkan adaylarımızı belirlerken; örgütümüzün, STK’ların görüş ve önerileri son derece önemlidir. Kamuoyu yoklamalarının sonuçları da göz önüne alınarak hepsi bir potada eritilerek en doğru adaylarla önümüzdeki süreçte Çanakkale’de mücadelemizi vereceğiz. Yerel seçimlerden çok güçlü çıkacağımıza inanıyoruz. Çanakkale’nin her yerinde güçlü ve dinamik bir örgütümüz var. Delege seçimlerinde de merkez ve ilçelerimizde Türkiye’ye örnek olacak şekilde parti içi demokrasiyi gösterdik. Bunu son derece önemsiyoruz, bu başarı getirir. 7 Haziran 2015 seçimlerinde Çanakkale il genelinde tarihimizde ilk kez birinci parti olduk. Bunu sürdürmek zorundayız; son genel seçimlerde de birinci parti olduk. Önümüzdeki süreçte çok çalışacağız ve Çanakkale’nin her yerinde partimizi büyüteceğiz. Kongrelerimiz Çanakkale’miz, ülkemiz ve partimiz için hayırlı uğurlu olsun."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum