Reklam

CHP'DEN İLÇELERE ÇIKARMA

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda, belediye başkanları toplantısının, belediyelerin olmadığı ilçelerde v e beldelerde yapılmasına devam ediliyor. Geçen hafta Biga’da olan CHP teşkilatı, geçen gün ise Yenice’de vatandaşlarla, sahada bir aradaydı. Hem belediye başkanları toplantısı gerçekleşti hem de esnafla ve sokakta yurttaşlarla bir araya gelindi. Sıkıntılar ve sorunlar ilk ağızdan vatandaşlardan dinlendi.

CHP'DEN İLÇELERE ÇIKARMA
01 Kasım 2021 - 10:56
CHP İl Başkanlığı tarafından stratejik bir adımda bulunularak, belediye başkanları toplantısının, belediyenin olmadığı ilçelerde yapılmasına karar verilmişti. Bu karar uygulamaya konuldu ve belediye başkanları geçen hafta Biga’daydılar. Biga’da hem toplantı yapıldı hem de esnaflarla bir araya gelinmişti.

Geçen gün ise CHP’den Yenice’ye çıkarma yapıldı. Belediye Başkanları toplantısı için Yenice seçilirken, ilk olarak Yenice İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılışı yapıldı. Sonrasında belediye başkanları toplantısı gerçekleşirken, toplantı sonrası vatandaşlarla bir araya gelindi ve esnaflar ziyaret edildi.
CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural konuyla ilgili “CHP Yenice İlçe Örgütümüzün yeni binasının açılışını gerçekleştirdik. Çanakkale İl Belediye Başkanlarımızla birlikte halkımızla, esnafımızla kucaklaştık. Kendilerini dinledik. Sorunlar ortak, dertler aynı. Sıkıntı büyük… Açılışa katılan tüm katılımcılara çok teşekkür ederim” dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, “Yenice CHP İlçe Başkanlığı yeni bina açılışını, kalabalık ve coşkulu bir havada gerçekleştirdik. Yeni binaya yeni bir de Atatürk resmi yakışırdı, onu da ilçe başkanımıza hediye ettik.
Adaletin, hak ve hukukun aydınlık yolunda ilerleyecek çalışmalarla hayırlı uğurlu olsun” paylaşımında bulundu.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum