Reklam

CHP ÇAN'DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

2023 seçimlerine az bir süre kala CHP seçim çalışmalarına Çan’da hız verdi.

CHP ÇAN'DA SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI
25 Nisan 2023 - 11:46
Çan’ın mimarı olan ve 20 yıl Çan’da belediye başkanlığı yapan Ali Sarıbaş Çan’daki seçim çalışmalarında aktif rol oynuyor. Partisi ve İlçe Teşkilatı ile birlikte seçim öncesinde kolları sıvadıklarını ve en az 3 milletvekili için çalışmaların yön verdiklerinin altını çizen Ali Sarıbaş, CHP Çan İlçe teşkilatından Çanlılara seslendi.
Sarıbaş; "Seçim çalışmalarımızı hızlandırma programına bugün başladık. Kendi ilçem, doğup büyüdüğüm ve 20 yıl belediye başkanlığı yaptığım ilçem Çan’da seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz.
Millet ittifakı olarak Çan’da birinci parti olabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğim. Önemli olan son virajda Türkiye’nin ilk meşalesinin yakıldığı yer Çan olmalı. Bu nedenle de en az 3 tane milletvekili çıkarma hedefindeyiz. Pazar yeri, esnaf, Etili ve Bahadırlı Köyü ziyaretlerimiz olacak. Bundan sonra da çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Mesajımız şu;
Çan emekli yeridir. Onun içinde tüm emeklilerimize millet ittifakı ve 13. Cumhurbaşkanımızın sözünü iletmek isterim. İlk Kurban Bayramı’nda 15’er bin lira hesaplarına yatırılacaktır. Ve tüm bayramlarda asgari ücret olarak hepsine emekli ikramiyesi yatmaya devam edecek’ dedi.
CHP Çan İlçe Teşkilatı’nda yapılan konuşmaların ardından CHP Çan İlçe Başkanı İsmail Hakkı Sezgin, Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan, CHP Çan Kadın kolları ile birlikte esnaf ve Çan Pazar ziyareti yapıldı. Ziyaretlerde vatandaşlara broşür dağıtıldı.

Kaynak: Çan’ın Sesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum