Reklam

ÇEVRE DOSTU BİR YAŞAM TEMİZ DENİZ TEMİZ DÜNYA BİSİKLET TURUNUN STARTI VERİLDİ

Vali İlhami AKTAŞ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Türkiye Çevre Haftası kapsamında “Çevre Dostu Bir Yaşam Temiz Deniz Temiz Dünya” temasıyla düzenlenen 3. Geleneksel Bisiklet Turunun startını verdi ve bisikletçilere bisiklet sürerek eşlik etti.

ÇEVRE DOSTU BİR YAŞAM TEMİZ DENİZ TEMİZ DÜNYA BİSİKLET TURUNUN STARTI VERİLDİ
07 Haziran 2023 - 10:47
Çevre kirliliğine dikkat çekmek, kirlenmeyi önleyecek çözüm yolları aramak, sürdürülebilir yaşam çevrelerinin oluşturulması, iklim değişikliği ile mücadele  ve doğal çevrenin korunması  kapsamında farkındalığı arttırmak amacıyla Truva Atı önünde gerçekleştirilen start törenine Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR,  İl Emniyet Müdürü Celal TAŞCİ, İl Müdürleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personeli, kamu kurum temsilcileri, Bisiklet gönüllüleri  ve vatandaşlar katıldı.
Etkinlikte çevremizi korumanın önemini vurgulayan Vali İlhami AKTAŞ, katkıda bulunanlara teşekkür ederek “Çevre Dostu Bir Yaşam Temiz Deniz Temiz Dünya” temasıyla düzenlenen 3. Geleneksel Bisiklet Turunun startını verdi.
Truva Atı önünde başlayan ve Dardanos sahilde tamamlanan Temiz Deniz Temiz Dünya Bisiklet Turu, Dardanos Sahil temizliğinin ardından son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum