Reklam

ÇARDAK'TA İNŞA EDİLEN SOĞUK HAVA DEPOSU AÇILDI

TÜMAD Madenciliğin katkıları ile Çardak’ta inşa edilen Soğuk Hava Deposu, Millet İttifakı’nın temsilcilerinin katıldıkları törenle dün açıldı.

ÇARDAK'TA İNŞA EDİLEN SOĞUK HAVA DEPOSU AÇILDI
29 Mayıs 2021 - 12:33
Açılışta, Soğuk Hava Deposu’nun kurdelesi CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz ve CHP’li belediye başkanları tarafından kesildi. Soğuk Hava Deposu resmen faaliyete geçti.
TÜMAD Madenciliğin katkıları ile Çardak’ta inşa edilen Soğuk Hava Deposu, geçtiğimiz dün açıldı.
Çardak Belediyesi tarafından organize edilen açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, CHP’li Belediye Başkanları, İYİ Parti ve CHP İlçe Başkanları, CHP’li İl Genel Meclisi Üyeleri, TÜMAD Madencilik İşletme Müdürü, TÜMAD Madencilik Halkla İlişkiler Müdürü, muhtarlar ve Çardaklılar katıldı.
Tören saat 14.00’te başlarken, Mecidiye Köyü yolu üzerinde yer alan soğuk hava deposu, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından resmen faaliyete geçti.

“KATKI VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Gerçekleşen açılış töreninde, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, “Çardak beldemiz için, Lapseki’miz için, bölgemiz için önemli bir açılış törenindeyiz. İhtiyaç duyulan bir yatırımı gerçekleştirdiği için Belediye Başkanımız Metin Semerci’nin nezdinde, emek veren, katkı veren herkese çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.
“TÜM MİLLET İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN YANINDAYIZ”
İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, “Millet İttifakı olarak seçimden önce başkanımızın yanındaydık. Seçimden sonrada yanındayız. Bugün de yanındayız ve yarında yanında olacağız. Tüm belediye başkanlarımızın, Çanakkale’deki Millet İttifakı ile seçilen, birlikte yol yürüdüğümüz tüm belediye başkanlarının yanındayız. Bizleri hiç mahcup etmediler. İttifaka hiç leke sürmediler. Mücadele içindeler. Bugünde bu hizmetlerden bir tanesini memlekete kazandırdılar” dedi.
“BÜTÜN İTTİFAK BELEDİYELERİ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORLAR”
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, “Bugün çok güzel bir açılışta beraberiz. Bu Çardak için çok değerli bir yatırım. Yalnız Çardak değil, bölge içinde hizmet verecek bir kapasitede… Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımızın en büyük özelliği Çardak’ı kendi ailesi gibi görüyor. Bu sıcaklık ile hizmet veriyor. Bütün ittifak belediye başkanlarımız canla başla çalışıyorlar” ifadelerinde bulundu.
“SOĞUK HAVA DEPOSU ÇARDAK’TA NEDEN İHTİYAÇ?”
Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, “Millet İttifakı olarak en büyük projelerimizin içinde soğuk hava deposu da vardı. Soğuk Hava Deposu Çardak’ta neden ihtiyaç? Çardak halkının yüzde 70’i çiftçilik ile uğraşıyor. Her çiftçimizin meyve bahçesi var. Bu bahçelerde şeftali, kiraz, elma ve hurmada ekilmeye başlandı. Böyle bir sirkülasyon var. Çardak’ta soğuk hava deposu olmadığı için ihracatçı gelmiyordu. İhracatçı gelmediği için çiftçimizin malı buradan hale gidiyordu. Üretici karşılığını alamıyordu.
Bu projede bize destek olan TÜMAD firmasına, Sayın Genel Başkan Yardımcım Muharrem Erkek başkanıma, Milletvekilimiz Özgür Ceylan vekilime, Sayın Şaban Kılıçhan müdürüme teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum