Reklam

Çanspor’a Şok Ceza

Çanspor’a Şok Ceza
01 Aralık 2012 - 19:01

Geçtiğimiz hafta oynanan ve 1-1’lik beraberlik ile biten maçtaki olaylar nedeniyle İl Disiplin Kurulu Çanspor’a ceza verdi.

Toplanan kurulun aldığı kararın açıklaması şu şekilde, “ 25.11.2012 günü Çan İbrahim Bodur Stadında oynanan, Çan Termikspor – Yeni Çanspor müsabakasında, seyircilerin hakem üçlüsüne, TFF, ASKF ve Futbol İl Hakem Kuruluna düzenli aralıklarla ısrarla hakaret etmek suretiyle saha olayı yarattıkları, seyircisi sebebiyle olaydan sorumlu olan Yeni Çanspor Kulübünün FDT’nın 53/2. maddesi uyan eylem sebebiyle 1 maç seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına FDT’nın 88. maddesi 1. fıkrası gereğince kesin olarak, toplantıya katılanların oybirliği ile karar verildi.” denildi.

Adaspor Yöneticileri ve Lâpseki futbolcusuda ceza alanlar içerisinde

Kurulun aldığı diğer kararlar sonucu Lapseki ve Adaspor’a da ceza geldi.

Kurulun aldığı karar ile ilgili açıklamasında ise, “ 24.11.2012 günü Biga 18 Eylül Stadında oynanan Adaspor - Arslancaspor müsabakasında, Adaspor yöneticisi Taner Can ve Teknik Sorumlusu Hasan Özdemir’ in sportmenliğe aykırı davranışta bulunduğu sabit görülmekle eylemlerine uyan FDT’nın 36/1-b, 14. maddeleri gereğince 15 gün Hak Mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmalarına; 25.11.2012 günü Lâpseki Stadında oynanan Lapsekispor – Hastanebayırıspor müsabakasında, Lapsekispor oyuncusu Zeki Çiçekçi’nin 2’şer maç müsabakadan men cezası toplantıya katılanların oybirliği ile karar verildi.” denildi.

Alınan karar sonucu Çanspor Pazar günü evinde oynayacak olduğu Mahmudiye Bld. Spor müsabakasını seyirci desteği olmadan oynayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum