Reklam

ÇANLI ŞEHİDİMİZ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Pençe-Kilit Operasyonu sırasında şehadete yürüyen Piyade Teğmen Eril Alperen Emir’in naaşı, Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenen cenaze namazı sonrasında defnedildi.

ÇANLI ŞEHİDİMİZ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
13 Aralık 2023 - 16:51
Çanakkale’nin Çan nüfusuna kayıtlı Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, Pençe-Kilit Operasyonu sırasında şehit düştü. Çanlı şehit, ailesinin de yaşadığı Ankara’da Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenen cenaze namazı sonrasında Cebeci Askeri Şehitliği’nde defnedilirken, cenaze ve defin törenlerinde devlet erkanından çok sayıda isim katıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Ankara Valisi Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’in yanı sıra AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de cenaze ve defin törenine katıldı.

“ŞEHİDİMİZİN AZİZ HATIRASINI YAŞATACAĞIZ”
Şehit Teğmen Emir için bir taziye mesajı yayınlanan Ayhan Gider, Çanlı şehidimizin aziz hatırasına sahip çıkacaklarını ifade ederek; “Memleketimizin her bir ferdi, gencecik bir evladımızın şehadeti nedeniyle derin bir üzüntü duymaktadır. Vatan savunması sırasında canını ortaya koyan Eril Alperen Emir, diğer şehitlerimiz gibi hafızalarımızda bir kahraman olarak yerini koruyacaktır. Şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum