Reklam

"CANLARIMIZI SAHİPLENMEYE DAVET EDİYORUM''

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'' dolayısıyla Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Başkan Yardımcıları Necdet Çelik ve Aynur Bozkurt, Ak Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Halil Özer vatandaşlar ve öğrenciler ile birlikte ‘Lapseki Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Barınağını’ ziyaret ettiler.

"CANLARIMIZI SAHİPLENMEYE DAVET EDİYORUM''
05 Ekim 2022 - 11:48
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz yaptığı açıklamada; ‘’Bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Lapseki Belediyemizin yapmış olduğu Hayvan Barınağı’nda canlarımız ile bir araya geldik. 
Bugün özel bir gün. Hayvanların korunması ile ilgili 1931 yılında verilen karar doğrultusunda her yıl 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanmaktadır. Lapseki Belediyesi olarak bir projemiz mevcut.  Burada kapasitemizi artık doldurduk. Bundan sonraki hayvanları koyacak yerimiz yok. Bunun için ormandan yeni bir yer kiralamaya çalışıyoruz. 

Çok saldırgan olmayan burada ki hayvanlarımızdan bir kısmını oraya götürüp doğal ortamda beslemek istiyoruz. Şuan da burada 507 tane hayvan var. Sokak hayvanlarına hepimiz el birliği ile destek olmaya çalışıyoruz. 

Vatandaşlarımızı Lapseki Hayvan Barınağı'nda ki hayvanlardan sahiplenmeye davet ediyorum, ben bir tane sahiplendim. Sabah akşam görmeden duramıyorum. O da bizi görmeden duramıyor. İmkânı olan herkese tavsiye ediyorum'' ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum