Reklam

CANER ÖZBEK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Elim bir kaza sonucunda yaşamını yitiren Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Yat Limanında görevli çalışma arkadaşımız Caner Özbek, Çanakkale Belediyesi önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

CANER ÖZBEK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
13 Temmuz 2023 - 11:34
Çanakkale Belediyesi önünde 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü düzenlenen törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Doğan Ateş, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli, Özbek ailesi ve sevenleri katıldı.

Törende söz alan Başkan Gökhan, “Bugün burada çok zor bir görevi ifa ediyorum. Gerçekten yüreğim yanıyor. Belediyemiz çalışkan, dürüst ve becerikli bir personelini kaybetti. Öncelikle temennimiz; mekanı cennet olsun. Çok sevecen ve yardım sever bir insandı. Ama işte hayat böyle bir şey. Her şey sıra ile olmuyor. Görünmez bir kaza sonucu Caner arkadaşımızı kaybettik. 2015 yılından bu yana telsiz operatörü olarak çalışıyordu. Yat Limanın vazgeçilmez elemanıydı. Özellikle orada teknesi bulunanlar onu yakinen bilir. Hepimizin hakkı Caner arkadaşımıza helal olsun. Bunu canı gönülden söylüyorum; kendi evladımı kaybetmiş gibi üzgünüm. Özbek ailesine, sevenlerine, kardeşlerine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Başkan Gökhan'ın konuşmasının ardından Özbek için dua okundu. 

Çanakkale Belediyesi önünde düzenlenen törenin ardından Caner Özbek'in naaşı, ikindi namazına müteakip Şehitler Camiinde kılınan cenaze namazı ile çalışma arkadaşlarının omuzunda son yolculuğuna uğurlandı.
Değerli çalışma arkadaşımız Caner Özbek'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum