Reklam

ÇANAKKALE YENİ YILA COŞKUYLA GİRDİ

Çanakkale Belediyesi tarafından Yeni belediye binası meydanında yılbaşı eğlencesi düzenledi.

02 Ocak 2023 - 12:57
Müzik grupları ve dj performansı ile eğlenceyi doruklarda yaşayan vatandaş yeni yıl için yeni belediye binasının önünde geri sayım yaptı. Yeni yıl kutlamasında belediye meydanında çocuklar için yapılmış kar küresi temalı fotoğraf platosu kardan adam heykelleri ve çocuklar için dilek kutusu ilgiyle karşılandı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da katılım sağladığı eğlencede sahneye çıkarak “belediye binası meydanımızda hem binamızın açılışını kutlayalım hem de yeni yılı kutlayalım çünkü bu bina sizlerin kaynaklarıyla yapıldı burası sizin binanız” sözleri büyük alkış aldı.

Dj performansı ve müzik grupları ile yeni belediye binası meydanında düzenlenen eğlenceye Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ziyarette bulundu. Vatandaş ile selamlaşıp halkla iç içe meydandaki yılbaşı dekorlarının önünde poz verdi. Çocuklar için 2023 dilek kutusunun doluluk oranı kontrol ettikten sonra sahneye çıkan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Sevgili hemşerilerim bu akşam sizlerle beraber 2023’ü Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutlamak için burada bulunuyoruz. Hepimiz çok mutluyuz, hepiniz hoş geldiniz. Çanakkale belediye binası yani sizlerin binası hayırlı uğurlu olsun.

“EĞLENMEK ÇANAKKALE İNSANININ HAKKIDIR”
Bu binanın açılışından önce bu akşam yılbaşında bu meydanda hep beraber olalım, tadını çıkaralım, yeni yılı kutlayalım, özgür, demokrat, barışsever bir halk olduğu için eğlenmek Çanakkale insanının hakkıdır. Bu bina sizlerin kaynaklarıyla yapıldı size ait bir bina güle güle kullanın. Çeşitli etkinliklerde kullanabilmek adına güzel bir meydanımız oldu. Hepinizi bu meydanda misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum güzel bir yıl olsun inşallah. Barış içinde Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda onun istikametinde ilerlemeye devam edeceğiz. Bu akşam doyasıya eğlenin pazartesi bu kent için, bu ülke için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum