Reklam

ÇANAKKALE'NİN ÇALIŞKAN BELEDİYE BAŞKANLARI YENİCE'DE BULUŞUYOR

ÇANAKKALE'NİN ÇALIŞKAN BELEDİYE BAŞKANLARI YENİCE'DE BULUŞUYOR
28 Ekim 2021 - 11:23
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Başkanlığı tarafından organize edilen belediye başkanları toplantısı ile ilgili farklı bir karar alındı. CHP’nin belediyelerinin olmadığı ilçelerde toplantı yapma projesi hayata geçirildi. Geçen hafta başkanlar Biga’da bir araya gelirken, Cumartesi günü ise Yenice’de buluşulacak. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, “Siyasi başarılar, siyaseti toplumsallaştırdığımızda gelecektir” derken, “2021 sonuna kadar belediyenin olmadığı tüm ilçelerde toplantı yapacağız” dedi.
Toplumdan uzak, esnaftan, üreticide uzak siyaseti ile uzun zamandır eleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi stratejik bir projeye start verdi. CHP İl Başkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda, belediye başkanları toplantısı, belediyenin olmadığı ilçelerde yapılıyor. Geçen hafta belediye başkanları Biga’da bir araya gelmişler ve esnafla da görüşmüşlerdi. Bir sonraki toplantının ise Yenice’de yapılacağı kamuoyuna duyuruldu.
CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, gazetemize yapmış olduğu açıklamada “2021 yılı sonuna kadar belediyemizin olmadığı tüm ilçelerde başkanlarımızla toplantı yapmaya karar verdik” dedi. CHP Kasım ayında ise haftada 2 ilçeye ve 6 köye ziyaret gerçekleştirecek.

Sokağa inen, vatandaşlarla bire bir görüşmeye başlayan siyasiler, seçim için hazırlıklara başladılar.
CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, “Siyasi başarılar, siyaseti toplumsallaştırdığımızda gelecektir. CHP’li il belediye başkanları 30 Ekim Cumartesi günü Yenice ilçemizde buluşuyor. Belediye başkanlarımızla birlikte Yenice esnafıyla ve halkımızla kucaklaşacağız ve ardından hep birlikte CHP Yenice İlçe binamızın açılışını gerçekleştireceğiz” ifadelerinde bulundu. Ural aynı zamanda gazetemize yapmış olduğu açıklamada “2021 yılı sonuna kadar belediyemizin olmadığı tüm ilçelerde başkanlarımızla toplantı yapmaya karar verdik” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum