Reklam

"ÇANAKKALE KAHRAMANLARI" KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında organize edilen “Çanakkale Kahramanları” konulu panel çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

"ÇANAKKALE KAHRAMANLARI" KONULU PANEL GERÇEKLEŞTİRİLDİ
22 Mart 2022 - 12:29
Rektör Yardımcısı ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul’un katıldığı, moderatörlüğünü Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Doç. Dr. Ahmet Tunç’un yaptığı panelin sunumları; Dr. Hafize Seçtim, doktora öğrencileri Cennete Üstemel ve Handenur Sunal ile yüksek lisans öğrencisi Mehmet Mert Güler tarafından gerçekleştirildi. 
Dört sembol isim ile Çanakkale kahramanlarının anlatıldığı panelde konuşma yapan Prof. Dr. Hüseyin Erkul, “Çanakkale ruhu dediğimiz o ruh ile şehitlerin bu toprakları ve Türk milletini korumak için hangi koşullarda, canlarını nasıl feda ettiklerinin bilincinde olmamız gerekiyor. Bu konudaki farkındalığımız çok önemli. Çanakkale ruhu bizim açımızdan çalışkanlık demek. O insanlar bu topraklar için şehit oldular, bizler de o 250 bin şehidin vasıtasıyla bugün bu müreffeh ülkede yaşıyoruz. Bu sebeple bizlerin daha çok çalışması gerekiyor. Dolayısıyla böyle anlamlı bir günde bu paneli gerçekleştiren, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Panel, sunumların ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum