Reklam

ÇANAKKALE İYİ PARTİ TÜM İL İLÇE BELDE TEŞKİLATLARI HEP BİRLİKTE SAHAYA İNDİ

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı ve tüm İlçe Belde Teşkilatları bugün hep birlikte kendi bölgelerinde sahaya indi.

ÇANAKKALE İYİ PARTİ TÜM İL İLÇE BELDE TEŞKİLATLARI HEP BİRLİKTE SAHAYA İNDİ
25 Haziran 2021 - 10:58
İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı ve tüm İlçe Belde Teşkilatları bugün hep birlikte kendi bölgelerinde sahaya indi sürekli halkla temas halinde olan İl İlçe ve Belde teşkilatları adım adım basmadık yer bırakmadı sokak sokak halkı ve Esnafı dinledi  en üst mercilere iletmek üzere gerekli notları aldı.
Başkan Yıldızlar,yaptığı açıklamada bugün Tüm Çanakkale Teşkilatları olarak eş zamanlı sahaya indik  Halkımızla bir araya geliyoruz Esnaflarımızı ziyaret ederek, onları dinlemeye devam ediyoruz. Esnaflarımız halen büyük sıkıntıda olduklarını söylüyor. Birçoğu gereken desteği alamadığını ve kirasını dahi vermekte oldukça güçlük çektiğini belirtiyor. Özellikle sigorta primleri, kredi borçları, personel sigortası konularında devletin hiçbir destekte bulunmadığını bu zor dönemlerinde dahi vergi ödediklerini belirtiyorlar.
İktidar her zaman esnafın yanında olduğunu belirtiyor ama sahada gerçek çok başka verdiklerini söyledikleri destek son derece, komik rakamlar üstelik bunuda herkes alamıyor Esnaflarımız bunu söylüyor. ve sıkıntıları çok büyük  Birçok esnaf borcunu ödeyemedi, kredisini ödeyemedi, kirasını veremedi.bu gerçekler ortada duruken nasıl sahip çıktık dersiniz bu esnafa? Genel Başkanımız ve Biz Teşkilatlar olarak sürekli esnafımızla halkımızla beraberiz iktidar maalesef halktan ve gerçeklerden kopuk bir politika sürdürmeye devam ediyor dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum