Reklam

ÇANAKKALE İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇTSO'YA ZİYARET

Çanakkale İŞKUR Müdürlüğü yetkilileri, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çanakkale İl Kadın Girişimcilerine tanışma ve bilgilendirme amaçlı ziyarette bulundu.

ÇANAKKALE İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇTSO'YA ZİYARET
03 Aralık 2020 - 17:15
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Yalman, Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Şube Müdürü Ayça Çakman, İş Meslek Danışmanları Ahmet Çarpan ve Şeyda Topuz, Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Kurul Üyeleri Ayşe Berna Ergin ve AtiyeLaçin ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu üyesi Akın Yalman; “Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Uğur Yavuz’a görevinde başarılar diliyor, bir önceki Müdürümüz Ali Çalışkan’a yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulumuzla birlikte gerçekleştirdiğimiz tanışma ve bilgilendirme toplantısında, başvuru süresi yılsonuna kadar uzatılan Kısa Çalışma Ödeneği hakkında detaylı bilgi alarak üyelerimizin karşılaştığı sorunları İŞKUR temsilcilerimize ilettik. İŞKUR tarafından uygulanan güncel destekler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Üyelerimizin ticari faaliyetlerini kolaylaştırmak üzere başvuru süreçlerinde Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Danışmanlarıyla irtibata geçmelerini, www.esube.iskur.gov.tr adresinden birçok bilgiye ulaşabileceklerini de önemle hatırlatmak isterim. Odamızı ziyaret ederek bilgilendirmede bulunan İŞKUR Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.
Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek de, Çanakkale İŞKUR İl Müdürü ve yetkililerine gerçekleştirdikleri ziyaret ve verdikleri detaylı bilgilendirme için teşekkür ederek, ÇTSO, İŞKUR ve Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde, Kadın Girişimcilere yönelik İŞKUR tarafından sağlanan destekler hakkında video konferans yöntemiyle bilgilendirme toplantısı düzenlemek istediklerini ifade etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum