Reklam

ÇANAKKALE ESNAFI FARK YARATTI

Ahilik Haftası etkinlikleri Çanakkale’de büyük bir özenle gerçekleştirilirken, yılın kalfası ise Bayramiç’ten Levent Çakmak seçildi. Çakmak’a onur ödülünü ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz takdim etti. Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

ÇANAKKALE ESNAFI FARK YARATTI
25 Eylül 2023 - 15:14
Çanakkale Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, “Bu onur Çanakkale esnaf ve sanatkarlarımızın.
Ülkemizde Yılın Kalfası seçilen, ilimiz kalfası, Bayramiç ilçemizden Levent Çakmak’a, ilimiz adına onur ödülü Kırşehir’de düzenlenen Ahilik Haftası törenlerinde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz beyefendi tarafından verildi.

Öncelikle ilimizde, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’mizin teklifi ile kalfa seçimini yapan İl Ahilik Kutlama komitesine, Ticaret İl Müdürümüz Sayın Hakan Tuncerli’ye, Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım’a, Bayramiç Marangozlar Odası Başkanımız Sayın İbrahim Demirtaş’a, Bayramiç Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Sayın Yusuf Özkan’a, özellikle Kalfamızın ailesine ve emeği geçen herkese, ilimiz esnaf ve sanatkarlar teşkilatımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum