Reklam

ÇANAKKALE'DE ÖRGÜT ÇÖKERTİLDİ!

İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlükleri tarafından 37 ilde eş zamanlı olarak ‘Kafes-18 Operasyonu’ düzenlendi. Operasyonlar kapsamında Çanakkale’de Murat Temuçin yerel organize suç örgütü de çökertildi.

12 Aralık 2023 - 11:55
Emniyet Genel Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlükleri tarafından Adana, Ağrı, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Van olmak üzere 37 ilde eş zamanlı olarak ‘Kafes-18 Operasyonu’ gerçekleşti.

Eş zamanlı düzenlenen operasyonlar kapsamında Çanakkale’de Murat Temuçin yerel organize suç örgütü çökertildi.

‘Kafes-18 Operasyonu’ kapsamında 9’u ulusal ve yerel organize suç örgütü, 30’u bu örgütlere silah ve elverişli malzeme temini sağlayan suç grubu olmak üzere toplam 39 organize suç yapısı çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Kafes-18 Operasyonu’ ile ilgili yaptığı açıklamada; “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi̇ büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere nefes aldırmadık, aldırmayacağız. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimiz sizinle iftihar ediyor. Duaları sizinle. Hepsini bir bir yakalayıp adalete teslim edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum