Reklam

ÇANAKKALE'DE BÜYÜK OPERASYON!

Kentte ‘Barlar Sokağı’ olarak da bilinen eğlence merkezinde; işletmecilerini tehdit etme ve yağma suçlarına karıştıkları iddia edilen 12 şüpheli göz altına alındı.

26 Mart 2022 - 10:56
Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, KOM ekipleri suç örgütüne yarar sağlamak maksadıyla birden fazla kişiyle birlikte silahla yağma, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme ve üye olma, , nitelikli tehdit, kasten yaralama, hakaret ve mala zarar verme suçlarına karıştıkları iddia edilen suç örgütüne operasyon düzenledi.

KOM ekipleri 22 Mart Salı günü 12 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda; M.T , M.A , P.T, B.İ.T, B.Y, M.K, T.H, D.A, T.H, M.F.A, P.A.U ve A.B.Y isimli  12 şüpheli göz altına alındı.
Şüphelilerin iş yerleri ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 52 adet av tüfeği fişeği, 47 adet tabanca fişeği, 1 adet bıçak, 3 adet bilgisayar, 1 adet tüfek, 1 adet ses kayıt cihazı, 2 adet çek karnesi ve 1 adet senet ele geçirilerek savcılık talimatıyla el konuldu.
Yakalanan 12 şüpheli şahısın işlemleri devam ediyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum