Reklam

ÇANAKKALE'DE BİR İLK!

Çanakkale’nin ilk ve tek sağlık Marmara Grup Sağlık Laboratuvarının açılışı gerçekleşti. Hizmete girecek olan laboratuvar sayesinde, işe giriş sağlık tetkiklerinin tamamı tek noktadan yapılabilecek.

17 Aralık 2021 - 11:42
Barbaros Mahallesi Şehit Gürol Caddesi’nde bulunan Marmara Grup Sağlık Laboratuvarı’nın açılış törenine Vali Yardımcısı Hakkı Uzun ve Çanakkale Belediye Başkan Vekili Kanber Koç katıldı.

Laboratuvarın özellikleri hakkında bilgi veren Gençgrup Şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Görenli, “Hizmete girecek olan laboratuvarımızda işe giriş sağlık tetkiklerinin tamamı tek noktadan yapılabilecek olup bu durum müşterilerimizin başka kurum ve kuruluşlara sevk edilmeden çok daha konforlu hizmet almalarını sağlayacaktır. Dolayısıyla hizmet kalitemizin artması ve müşteri aidiyetinin de artması istihdamımıza da olumlu etki yapacaktır” dedi.

“200 VE ÜZERİNDE İSTİHDAMA ULAŞACAĞIZ”
“Ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği ekonomik darboğazın olduğu bir dönemde istihdama yönelik ve katma değer artırıcı yatırımların çok kıymetli olduğunun farkındayız” diyen Görenli, “Bu farkındalıkla Gençgrup şirketler topluluğu olarak 4 il 8 lokasyon ve 150 çalışanıyla lokasyon ve istihdam sayısını sürekli artırma hedefindeyiz. Yapacağımız yatırımlarla 2022 yılında 200 ve üzerinde istihdama ulaşacağımızın da müjdesini buradan vermek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından kurdele kesiminin gerçekleşmesi sonrasında, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun beraberindekilerle laboratuvarı gezerek, bilgi aldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum