Reklam

ÇANAKKALE CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN ÇTSO'YA ZİYARET

Çanakkale CHP Milletvekilleri İsmet Güneşhan, Özgür Ceylan, Çanakkale önceki dönem Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Serdar Soydan, CHP Çanakkale İl Başkanı Doğan Ateş, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte ve Gençlik Kolları İl Başkanı Tuğberk Güzel, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

ÇANAKKALE CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN ÇTSO'YA ZİYARET
17 Ağustos 2023 - 10:58
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Ersin Kahraman, Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Akın Yalman, Ayşe Önen, Deniz Tennioğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

CHP Milletvekilleri ve teşkilatın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Selçuk Semizoğlu; “ÇTSO’nun siyaset üstü bir kurum olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Ankara ziyaretimizde tüm Parti Vekillerimizi bir arada ziyaret ederek bunu bir kere daha kamuoyuna göstermiştik. İlimizin gelişmesi, kalkınması ve rekabet gücünün arttırılması için yapılabilecek her projede ÇTSO olarak her zaman varız. Bugün de, Çanakkale Vekillerimiz Sayın İsmet Güneşhan ve Sayın Özgür Ceylan, Çanakkale önceki dönem Milletvekillerimiz Muharrem Erkek ve Serdar Soydan, İl, İlçe ve Gençlik Kolları Başkanı ile istişarede bulunduk. İlimize yapılan ve yapılacak yatırımlar, 1/100.000’lik plan, Kent Konseyi gibi ildeki tüm paydaşların ortak akıl ile yürütmesi gereken çalışmalar hakkında görüşlerimizi paylaştık. Tüm vekillerimizin tek yürek olarak Çanakkale için var gücü ile çalışacaklarına inanıyoruz. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum