Reklam

ÇANAKKALE BİR AİLEYE VEDA ETTİ!

Çanakkale Cumartesi gününe kabus gibi uyanmıştı. Gece 03.00 sularında, evlerinde bulunan Süha Sümer ve eşi Nilgün Akman Sümer, katledilmişlerdi. Çanakkale’nin sevdiği, saydığı, yakından tanıdığı çift cenaze töreni ile son yolculuklarına, sevdiklerinin omuzlarında uğurlandılar.

ÇANAKKALE BİR AİLEYE VEDA ETTİ!
15 Kasım 2021 - 11:39
Süha Sümer ve eşi Nilgün Akman Sümer’in oturdukları evin zili, Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece saat 03.00 sularında çalmıştı. Kapı açılır açılmaz ise Çanakkale’nin sevdiği, yakından tanıdığı aile T.Y isimli şahıs tarafından katledilmişti.

CHP Eski Milletvekili ve Eski Çanakkale Belediye Başkanı İsmail Özay’ın komşusu ve yakınları olan ailenin katledilmesi, Çanakkale’de şok etkisi yaratmıştı.
Geçtiğimiz gün ise Necippaşa Camii’nde, cenaze töreni düzenlendi. Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, İsmail Özay, merhum ve merhumenin ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı. Çanakkale bir aileyi sevenlerinin omuzlarında sonsuzluğa uğurladı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuyla ilgili yapmış olduğu paylaşımda, “Çanakkale bugün çok acı bir törenle iki güzel evladını sonsuzluğa uğurladı. Sevgili Nilgün ve Süha kardeşlerimize Allah’tan rahmet, acılı Sümer, Akman ve Özay ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum