Reklam

ÇANAKKALE BELEDİYESİ, VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU'NDA DA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ OLARAK SÜRDÜRÜYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgınına yönelik tedbirler kapsamında öncelikle 65 yaş ve üzeri vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ülke genelinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubuna Çanakkale Belediyesi katkı vermeyi sürdürüyor.

ÇANAKKALE BELEDİYESİ, VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU'NDA DA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ OLARAK SÜRDÜRÜYOR
13 Mayıs 2020 - 14:14

23 Mart 2020 tarihi itibariyle Çanakkale Belediyesi adına 7 koordinatör, 14 santral görevlisi, 4 şoför, 1 görevli ve 1 araç dönüşümlü olarak hizmet vermeye devam ediyor. Vefa Destek Grubu koordinasyonunda kentlilerimizden gelen talepler sisteme girilerek hizmetler yürütülüyor. Belediyemizce mobil su yükleme, sıcak yemek desteği, çöp toplama gibi hizmetler sürdürülüyor; alışveriş taleplerine lojistik destek sağlanarak çalışmalara 24 saat katkı sağlanıyor.

Pandemi süresinin geçici bir dönem olacağı dikkate alınarak; işbirliği ve koordinasyon içinde kentlilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmaların yürütülebilmesi için Belediyemiz tüm imkanlarını kullanmaya devam ediyor.

Kentlilerimiz 112 numaralı hattı aradıklarında Vefa Sosyal Destek taleplerinin haricinde ACİL durumlarında Polis imdat, Jandarma imdat, tüm Sağlık hizmetleri (ambulans), Sahil Güvenlik, Yangın ihbar, Orman Yangın ihbar ile ilgili tüm birimlere de tek numara ile ulaşabilirler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum