Reklam

ÇANAKKALE BAROSU ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ

Çanakkale Baro Başkanı Soner Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

ÇANAKKALE BAROSU ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ
31 Ağustos 2021 - 15:40
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Baro Başkanı Soner Aydın, Başkan Yardımcısı Şebnem Çitak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşin Karakaya Şişek, Eyüp Algül, Sinem Koşik, Baro Genel Sekreteri Enes Çetin ve ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal hazır bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada;“Üyelerimizin hukuki konularda yaşadıkları zorluklarda yanlarında olarak onlara destek vermeye çalışıyoruz. Odamız, sosyal ve ekonomik dengeleri geliştirici, rekabeti artırıcı projeler yürütüyor. Üye odaklı çalışmalarımızda tüm paydaşlarımızla işbirliği yapıyoruz. Bu kapsamda Çanakkale Barosu ile ilişkilerimiz ve diyaloglarımızı aynı seviyede sürdürmek en büyük temennimiz olacaktır diyerek, gerçekleştirilen ziyaret için Baro heyetine teşekkür etti.
Baro Başkanı Soner Aydın’da, görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; arabuluculuk, şirketlerin avukat zorunluluğu vb konularda bilgi verdi ve her zaman görüş alışverişinde bulunmak istediklerini belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum