Reklam

ÇANAKAKLE ARTIK EN DÜŞÜK İLLER SIRALAMASINDA YOK!

11 Temmuz günü Türkiye genelinde vakaların en düşük görüldüğü iller sıralamasında ikinci olan Çanakkale, bugün Sağlık Bakanının açıkladığı iller arasında yer almıyor!

ÇANAKAKLE ARTIK EN DÜŞÜK İLLER SIRALAMASINDA YOK!
22 Temmuz 2020 - 11:08
11 Mart 2020 tarihinden itibaren Türkiye'de de görülmeye başlayan Corona Virüsü Çanakkale'de de görülmüş ölümlere sebep olmuştu. Sağlık personelinin yoğun çabasına ve uyarılarına Çanakkale halkı da uyunca Çanakkale 11 Temmuz 2020 günkü verilere göre vakaların en düşük olduğu iller sıralamasında ikinci sırada yer almıştı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün yaptığı açıklama güncel Corona Virüs vakalarının verilerini açıkladı. Bakan Fahrettin Koca yaptığı açıklamada; vakaların en yüksek illeri ile ilgili "Son üç gündür ortalama günlük vaka sayısı EN YÜKSEK beş ilimiz: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Bursa" açıklamasında bulundu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarının devamında ise en düşük iller sıralaması ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu; "EN DÜŞÜK 5 ilimiz: Artvin, Bilecik, Tunceli, Edirne, Bayburt. Tunceli, Nevşehir, Kastamonu, Artvin ve Aksaray'daysa şu an pnömonili hastamız yok" ifadelerini kullandı.
11 gün önce Vakaların En Düşük Görüldüğü iller sıralamasında ikinci sırada olan Çanakkale'nin sadece 9 gün sonra sıralamadan çıkmasının sebebi ise bilinmiyor!
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum