Reklam

Çan Ticaret Meslek Lisesi Başarıyla Döndü

Çan Ticaret Meslek Lisesi Başarıyla Döndü
30 Nisan 2013 - 17:45

24-26 Nisan tarihleri arasında Balıkesir ilinde düzenlenen Genç Kızlar Badminton gurup müsabakalarında ilimizi temsil eden Çan Ticaret Meslek Lisesi Kız Badminton takımı başarılı sonuçların ardından Çan'a döndü. ilk eleme gurubunda Bursa, Edirne ve Bilecik ile aynı guruba düşen okulumuz Edirne'yi 4-1, Bilecik'i 5-0 yendi. Bursa takımına kaybeden takımımız gurup 2. liğini elde ederek son guruplara kaldı. Son gurup maçlarında Bursa, İstanbul ve Bartın ile eşleşen takımımız Bursa ve İstanbul takımlarının ardından 3. sırayı alarak Marmara bölgesinde büyük bir başarıya imza atmış oldu. Çan Ticaret Meslek Lisesi Badminton Kız Takımı alınan galibiyetler ve çıkarmış olduğu güzel maçlardan dolayı takdire şayan bir başarı yakalamış oldu.

Takımın çalıştırıcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Dinç: "Bizim için büyük bir deneyim oldu. Türkiye finallerinin kapısından döndük. Amacımız önümüzdeki yıllarda o finallere ismimizi yazdırmak. Katılan tüm sporcu öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Okul yönetimimizin bize verdiği güven, destek ve ilgileri için de onlara teşekkür ediyorum." dedi.

Okul Müdürü Yücel Doğan yaptığı açıklamada "Takımımızın başarısının takdire şayan olduğunu düşünüyorum. Şu an Marmara bölgesinde ilk 8 takım arasındayız, İstanbul ve Bursa gibi profesyonel takımların arasında mücadele etmek, sıralamada bu takımların hemen ardında yer almak hem ilimiz hem de ilçemiz adına gurur verici. Takımımızı gönülden tebrik ediyorum." dedi.




YORUMLAR

  • 0 Yorum