Reklam

Çan Pazarcıları Kongrelerini Yaptı

Çan Pazarcıları Kongrelerini Yaptı
26 Ocak 2013 - 21:59

Çan Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz Cuma günü akşamı yapıldı.

Kapalı Pazar Yeri Kafeteryası’ndaki kongre saat 19.00’da başladı. Kongre salonunda yeterli çoğunluğun bulunduğunun belirlenmesinden sonra saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşımız söylendi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, meslek odalarının başkan ve yöneticileriyle dernek üyelerinin katıldığı kongrede ilk olarak kongre divanı seçimi yapıldı.  Verilen bir önerge oylanarak oybirliğiyle Başkanlığa Ünsal Dirlik, katip üyeliklere de Necati Tepeli ile Mehmet Sözmez seçildi.

Divanın teşekkülünün ardından bir konuşmaya yapan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, göreve geldiğinden bugüne kadar Çan’a yapılan hizmetleri dile getirdi ve yapmayı planladıkları hizmetleri açıkladı. Başkan Kuzu, 18 Mart Sineması’nın bulunduğu alana da modern bir düğün salonu yapılacağının müjdesini verdi.

Başkan Kuzu’nun konuşmasının ardından Yönetim ve Denetleme Kurullarının raporları okunarak oybirliğiyle aklandı ve Tahmini Bütçe de kabul edildi.

Daha sonra gündemin seçimler maddesine geçildi. Görevdeki Başkan Cahit Keskin ve yönetim kurulu tekrar aday olurken seçimlere tek listeyle gidildi. Seçimler sonunda Cahit Keskin yeniden başkan seçilirken, Şaban Şevik, Muhittin Duran, Aziz Damar ve Mesut Duran da yönetim kurulu üyesi oldular. Denetleme k-Kurulu ise Aziz İbrahim Öz, İsmail Aydın ve Adem Uysal’dan oluştu.

Yeniden seçilerek güven tazeleyen Başkan Cahit Keskin yaptığı konuşmada, “Bizlere olan güveninize ve desteğinize şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerin güveninize layık olmaya çalışacağız. Sizlere en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız. Bu anlamlı gecede davetimizi kırmayarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza sizlerin huzurunda teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Genel kurulumuzun siz üyelerimize ve halkımıza hayırlara vesile olmasını diler, hepinize saygılarımı sunar, teşekkür ederim. Sağ olun, var olun” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum