Reklam

Çan MYO Öğrencilerinden Protokol Ziyareti

Çan MYO Öğrencilerinden Protokol Ziyareti
05 Aralık 2012 - 18:41

Geçtiğimiz hafta genel kurullarını gerçekleştirerek yönetimi belirleyen topluluk, Yönetim Kurulu Başkanı Önder Gözütok, Başkan Yardımcıları Anılcan Us ve Büşra Ögreç, Musahip üye Osman Bal, Yönetim Kurulu üyeleri Egemen Orhan Öztürk, Sedef Karpuz ve Merve Yavaş ile Kaymakam Yakup Tat, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Güner, Pastel Piksel Reklam Ajansı ve gazetemizi ziyaret ederek yapacak oldukları faaliyetler ile ilgili hem bilgilendirdiler hemde görüş alış-verişinde bulundular.

 

Kaymakam Yakup Tat'ı makamında ziyaret eden ekip Kaymakam Tat'a projeleri hakkında bilgi verdi. Topluluk Başkanı Önder Gözütok burada yaptığı açıklamada “ Topluluğumuzun kuruluşunda Pazarlama Bölümü öğrencileri yer almakta ancak bizler sadece bu bölüm ile bağlı kalmıyoruz. Her bölüm öğrenci arkadaşlarımız ve öğretim görevlilerimiz kurmuş olduğumuz topluluğa üye olabilir. Bizler ilk amaç olarak okul içerisinde ve Çan halkı ile birlik beraberliği amaçlıyoruz. Üniversite öğrencisinin akşamları neden dışarı çıkmadığının sorusunu arıyoruz. Çan yaşanılacak en güzel yerlerden biri. Bunun kıymetini bilmeyen ya da bilemeyen arkadaşlarımız var. Bu durumu ortadan kaldırmak için başta siz ve Sayın Abdurrahman Kuzu öncülüğünde bir araya gelerek ortak bir proje yapmak istedik. Bu projemiz ile esnaf veya vatandaş ile öğrenci arkadaşlarımız arasında ki sorunları ortadan kaldırmak için çalışacağız. Sizlerin desteği bizler için önemli. Arada ki köprüyü sizler aracılığı ile kurmak istiyoruz.”dedi. 

Kaymakam Tat “ Düşünceleriniz gerçekten çok güzel. Topluluğunuzun geniş kapsamlı olması ise ayrı bir güzellik. Sizleri bu güzel fikrinizden dolayı tebrik ediyorum. Destekçiniz olduğunuzu belirterek sizlere çalışmalarınızda başarılar diyorum” dedi. 

Topluluk üyeleri ikinci ziyaretinde ise Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'yu makamında ziyaret ederek kendisine projeleri, amaçlarını ve bundan sonra ki süreç hakkında bilgi verdi. Başkan Kuzu projeleri dinlemesinin ardından “Bu güzel ziyaretinizden dolayı bizleri onurlandırdınız. Üniversitede çeşitli topluluklar mevcut ancak sizin topluluğunuz, düşünceleriniz ve Çan için yapmaya çalıştıklarınız gerçekten çok güzel şeyler. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Halk ile üniversite arasında sağlam adımlar atmak için köprü olmaya çalışıyorsunuz ve büyük bir sorumluluğun altına giriyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Geçen yıla oranla önemli bir artış sağlandı; 1500 öğrenci var, inşallah daha da artacak bu. Ama işte bu artış sürecini sağlıklı yürütebilmek için, Çan ve üniversite arasındaki iletişimin sağlıklı yürütülmesi için böyle bir topluluğa ihtiyaç vardı. Topluluğunuzun hem akademik hem de halka dönük yönü var. O anlamda güzel ve inşallah güzel sonuçlar da alırsınız. Biz de elimizden gelen desteği sağlarız. Çünkü biz üniversiteyi hem belediye olarak hem de Çanlılar olarak önemsiyoruz ve seviyoruz. İletişimin üst seviyelere çıkması için ise üniversite de üzerine düşeni yapacak biz Çanlılar da üzerimize düşene yapacağız. Böyle olduğunda hem burası tercih edilir bir üniversite olur hem gelen arkadaşlar Çan'dan ciddi anlamda istifade etmiş olur, hem de Çanlılar sizden istifade etmiş olur. Sadece ekonomik anlamda demiyorum bakın; sizin şehre sosyo-kültürel anlamda ciddi katkılarınız var. Benim hep verdiğim bir örnek var; 1500 öğrenci Çan'da 3 bin tane göz demek. Bu büyük bir katkı. 3 bin tane yeni göz giriyor Çan'a, yeni beyinler giriyor, yeni bir bakış açısı giriyor. Bunu biz değerlendirebilirsek Çan şanslı olur, siz Çan'ı değerlendirebilirseniz siz şanslı olursunuz. O anlamda güzel düşünülmüş, tasarlanmış bir topluluk. İnşallah sonrasında da güzel çalışmalar yaparsınız. Beraber hareket edersek güzel şeyler olur.”dedi. 

Çan Meslek Yüksek Okulu Parlama ve Sosyo-Ekonomik Topluluğu Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerinin diğer durağında Çan Cumhuriyet Savcısı Umut Mermi'yi ziyaret etti. Başkan Önder Gözütok Umut Mermi'ye projeleri hakkında bilgilendirirken Cumhuriyet Savcısı Umut Mermi topluluğun faaliyetlerine destek olacağını belirterek “Sizler adımlar atacaksınız ki bizler destek olalım. Atacak olduğunuz toplumsal adımlara kanunlar çerçevesinde ve imkânlar dâhilinde destek olamaya çalışacağız. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. 

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Güner ve Topluluğun Marka-Tasarım Danışmanı Pastel Piksel Reklam Ajansını ziyaret ederek buralarda da projeleri hakkında görüş alış verişinde bulunan ekip son olarak da gazetemizi ziyaret ettiler. 

Topluluğun Medya Danışmanı olan Çan Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Alp Arslan ile görüşen topluluk üyeleri adına Başkan Önder Gözütok gazetemize yaptığı açıklamada günü özetlerken “ Topluluğumuz içerisinde, Öğr. Gör. Nurşen Yılmaz(Topluluk Danışmanı), Öğr. Gör. İdil Elver(AR-GE & Hukuk Danışmanı), Öğr. Gör. Erdem Gündoğdu(AR-GE Danışmanı), Öğr. Gör. Sevcan Turan(AR-GE Danışmanı), Öğr. Gör. Ercüment Köksal(AR-GE Danışmanı), Öğr. Gör. Elvan Deniz(AR-GE Danışmanı), Öğr. Gör. Celal Kamacı(Etik Danışmanı), Öğr. Gör. Hilal Yaman Taşkıran(Sanat Danışmanı) Öğr. Gör. Ayhan Taşkıran(Sanat Danışmanı) yer alıyor. Ayrıca Topluluğa üye öğrenci arkadaşlarımız içerisinde her bölümden arkadaşımız bulunmaktadır. Bizler tüm öğrenci arkadaşlarımız ve öğretim görevlilerimiz ile üniversite ve Çan halkı arasında ki köprüyü kuracağız. Gerek seminerlerimiz gerekse diğer projelerimiz ile üniversitemiz ve Çan halkı arasını iyi tutacağız. İyi tutacağız ki üniversitede okuyan arkadaşlarımız akşamları da dışarı çıkabilsin. Esnafımız daha fazla kazansın. Şehrimiz sosyal açıdan daha fazla gelişsin. En önemli kuralımız birlik ve beraberliği sağlayabilmek. Bugün yaptığımız ziyaretlerde de tüm büyüklerimiz bizlere destek verdi ve her konuda arkamızda olduklarını belirttiler. Kendilerine bizlere vakit ayırıp dinledikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca gerek topluluğumuzun kurulum aşamasında gerekse projelerimize verdiği tüm destekler için Okul Müdürümüz Doç. Dr. Özcan Özen'e teşekkür ediyoruz. Okulumuz her konuda bizlerin arkasında. El birliği ile öğrenci arkadaşlarımız ve Çan halkı arasında daha iyi bağlar kuracağımıza inanıyorum.”dedi.

 

 

 












YORUMLAR

  • 0 Yorum