Reklam

ÇAN MHP'DE HALİL TURAN GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çan İlçe Başkanlığı, 14'üncü Olağan Seçimli Kongresi'ni 13 Ağustos Pazar günü saat 12.00'da Çan Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

ÇAN MHP'DE HALİL TURAN GÜVEN TAZELEDİ
14 Ağustos 2023 - 11:52
MHP'nin Çan İlçe Kongresi’nde tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Halil Turan tek aday olarak yeniden seçildi.
MHP Çan İlçe Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. 
Kongrenin Divan Başkanlığını MHP Çanakkale İl Başkan Yardımcısı Sinan Arıcı, Katip Üyeliklerini Barış Aksoy ve Emine Turhan yaptı.
Divan Başkanlığının seçilmesinin ardından Faaliyet Raporları ve mali raporlar okundu ve ibra edildi.
Kongrede yeniden aday olan MHP Çan İlçe Başkanı Halil Turhan yaptığı konuşmada;; “ Üç yıl önce bu görev bizlere tevdi edildiği zaman, zor bir dönemde, ilçemizde partimizden kopuşların olduğu, cazibesini ve hareket reflekslerini kaybettiği, halkımız arasından  ve gönlünden uzaklaştığını gördük. Yeni bir yönetim ile kolları sıvadık. Yönetim ve yol arkadaşlarımızla yeni binamızı açtık. İçini Ülkücü harekete yakışır bir şekilde dizayn ettik. Birliğimizi, dirliğimizi yeniden tesis ettik. Yeni Teşkilat yapılanması için de köy ve mahalle ekipleri oluşturarak. Teşkilatımızı tabana yaydık. Üye seferberliği başlatarak partimizi büyüttük ve güçlendirdik. Halkımıza nasıl hizmet ederiz, partimizi nasıl yüceltiriz, saflarımızı nasıl sıklaştırırız bu çaba içinde üç yıldır büyük mücadele verdik. İlçemizin sorunlarını yerelde ilgili kuruluşlara, Ankara 'da Genel Merkezimize, yöre milletvekillerimize ileterek takibini ve icralarını gerçekleştirdik. Niyetimiz halisane, hedefimiz hep başarıyı yakalamak olmuştur. Gönüllere girmeden sandıktan çıkamazsınız, mücadele etmeden başaramazsınız. Samimiyeti ortaya koymadan halkı kazanamazsınız, Doğrularla gitmezseniz Hedefe varamazsınız. Bunları düstur edinen şahsım ve yol arkadaşlarımızla bugün üç yıllık yeni bir sayfa açıyoruz. Yüce Rabbim bizleri utandırmasın, yolumuzu bahtımızı açık eylesin. Üç yıllık çalışma mücadelemizi 14 Temmuz akşamı Büyük Sanatçımız Esat Kabaklı’nın katılımı ile “TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU VE 15 TEMMUZ DESTANI”’nın yıl dönümü münasebetiyle Geçmiş Destanımızı Geleceğe Taşıma Programı ile taçlandırdık.
Üç yıldan beri desteklerini bizlerden esirgemeyen, dava ve yol  arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, Resmi ve Özel Sektör Yetkililerine, Sayın İl Başkanımıza, Genel Merkez Yöneticilerimize, Bilge Liderimiz Sayın Dr Devlet BAHÇELİ beye teşekkürlerimizi borç bilirim.” dedi.
Kongreye MHP İl Başkan yardımcısı Sinan Arıcı, Cumhur İttifakı’ndan AK Parti Yöneticileri, Yeniden Refah Partisi Yöneticileri, Çan Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Özen, Çan STK Başkanları, Çanakkale Baro Temsilcisi Av. Sebahattin Güner ve partililer katıldı.
Yapılan seçim sonucunda Halil Turhan başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Hakkı Yetim, Barış Aksoy, Ömer Atıcı, Zekai Akgün, Mustafa Erdem, Fatih Şahin, Mustafa Ceylan, Ruhi Hoda, Ergün Dönmez, İbrahim Taş, Murat Dinler, Muhsin Dilek, İrfan Öztürk ve Nuri Kurt

Kaynak: Çan’ın Sesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum