ÇAN İ. BODUR ANADOLU LİSESİ´NDEN KALE NAKLİYAT GENEL MÜDÜRÜ AHMET SERT´E ZİYARET

Çanakkale´de yapılan 2015-2016 yılı okullar arası Genç Kızlar Dart Şampiyonası İl Birinciliği müsabakaları sonucunda birinci olan ve ilimizi 6-7-8 Nisan 2016 tarihlerinde Bilecik´de yapılacak Marmara Bölge Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Dart Takımı, Bölge Şampiyonası öncesi Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert´i ziyaret ederek kazandıkları başarılarını paylaştılar.
Ziyarete Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi Müdürü Cafer Uslu ve Beden Eğitimi öğretmeni Şenol Eker ile Genç Kızlar Dart Takımında yer alan öğrenciler katıldı.
Kalenakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert başarılı Dart Takımı oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada; “Başarılarınız ilçemiz için, Kale Ailesi için gurur verici. Başta aileleriniz olmak üzere öğretmenlerinizi ve sizleri gönülden kutlarım. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah Bilecik´te yapılacak olan maçlarda Çanakkale´yi en iyi şekilde temsil edeceğinizi ve Çan´a derece ile döneceğinize inanıyorum” dedi.
Okul Müdürü Cafer Uslu ve öğrenciler, kendilerine her türlü desteği sağlayan Kale Grubu´na teşekkür ederek, Bilecik´te yapılacak olan maçlarda Çanakkale´yi en iyi şekilde temsil edeceklerini ve Çan´a derece ile dönmek istediklerini söylediler.
YORUMLAR