Reklam

Çan'dan Yıldızdoğan Geçti

Çan'dan Yıldızdoğan Geçti
31 Mart 2013 - 00:19

Çan Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ve Çan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Ülküde Birlik Gecesi ve Mustafa YILDIZDOĞAN Konseri Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını Çan Ülkü Ocakları Başkanı Adem Şeker yaptı. Şeker yaptığı konuşmada “Biz Alparslan Türkeş'in askerleri, Biz TÜRK Milliyetçileri, Biz Ülkücüler olduğumuz sürece hiç kimse milliyetçiliği ayaklar altına alamayacak ve bu ülkenin temelindeki ana kayanın üzerinde yazan kutlu sözü kimse silemeyecek. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” dedi.

Şeker'den sonra konuşan Mhp Çan İlçe Teşkilatı Başkanı Fikri Yılmaz “Bizim bu ülkede kimsenin kimliği ile ilgili problemimiz yok. Ne Kürdün kimliği ile ilgili problemimiz var, ne Lazın ne Çerkezin kimliğiyle ilgili bir problemimiz var. Bu kimliği problem olarak sunanları biz çok iyi biliyoruz. Bizi özellikle bu oyunun içine çekmeye çalışıyorlar. Biz kendisini Türk gibi hisseden, biz “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyebilen herkesi kabul ediyoruz. Şu anda ne yazık ki bu ülke “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyemeyenler tarafından yönetiliyor. Ama biz onlara inat, biz o zihniyete inat hala sonucu ne olursa olsun söylemeye devam edeceğiz. “Ne Mutlu Türküm Diyene” hepinize saygılar sunuyorum. Allah Türk'ü korusun.” dedi.

Daha sonra sahneyi birbirinden güzel şarkıları ile süsleyen Grup İhtilal sahne aldı.

Daha sonra Çan Ülkü Ocağı yararına gerçekleştirilecek olan açık arttırmayı yönetmek için sahneye Cahit Özer geldi. Cahit Özer yaptığı konuşmada “Değerli arkadaşlar kırk yıl önce henüz bıyıklarım bitmemişken ülkücü fikirlerle tanıştım. O günden bugüne içinizde bulunan bir sürü arkadaşımız gibi ocaklarda yetiştik. Bu gençlerin yetiştiği ocaklarda yetiştik. Bu ocaklar biterse, bu ocaklar tütmezse, inan işte o zaman Türk Milleti'ni ayağa kaldıracak ruh ve güç olmaz. Onun için ülkücü hareketin ocaklarımızın düzenlediği bu tür gecelerde geleneksel hale getirdiğimiz açık arttırma var. Ocak başkanım bu görevi bana verdi. Görevi emir telakki ederiz.”dedi.

Daha sonra Çan Ülkü Ocağı yararına gerçekleştirilen açık arttırmayı Yenice Ülkü Ocakları Başkanı Recai Ertan kazandı. Recai Ertan'a Osmanlı Tuğrası Figürlü tabloyu Mhp Çanakkale İl ikinci Başkanı Serdar Akkoç verdi.

Gecenin sonunda Sahne alan Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'a Çan Ülkü Ocakları Başkanı Adem Şeker tarafından plaket takdim edildi. Mustafa Yıldızdoğan birbirinden güzel şarkılarıyla Kapalı Spor Salonu'nu dolduran halkı mest etti.



YORUMLAR

  • 0 Yorum