Reklam

ÇAN'DA PANDEMİ TOPLANTISI, VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çan ilçesinde gerçekleştiren Pandemi toplantısına katılmak üzere Çan İlçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, Çan Trafik kontrol noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

ÇAN'DA PANDEMİ TOPLANTISI, VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
12 Kasım 2020 - 13:59 - Güncelleme: 12 Kasım 2020 - 14:09
Ardından Çan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ,  Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’dan kaymakamlık tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Çan Kaymakamlığı inceleme ziyaretinin sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Çan Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans salonunda pandemi toplantısına katıldı.
Toplantıya; Vali İlhami AKTAŞ, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, kamu kurum temsilcileri, STK’lar ve fabrika temsilcileri katıldı.

Çanakkale genelinde yürütülen pandemi çalışmaları kapsamında alınan tedbirler, yapılan denetimler, filyasyon ve izolasyon takip çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda; İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı ve  ÇOMÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Coşkun Bakar tarafından ilimizin son durumu, gelinen seviye, yapılan çalışmalar ve bundan sonra izlenecek çalışma planı hakkında sunum yapılarak kurul üyeleri bilgilendirildi. 
Tüm dünyayı etkileyen bu pandemi sürecini hep birlikte iş birliği, güç birliği, gönül birliği ve el birliği içerisinde başarılı bir şekilde yürütmek mecburiyetinde olunduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Koronavirüs ile mücadelenin olmazsa olmazı olan maske kullanımı, fiziki mesafe ve hijyen noktasında toplumun tüm kesimlerindeki farkındalığı artırmalıyız. Rahatlık ve rehavetin ciddi olumsuzluklara yol açabileceği gerçeğinden hareketle hem bireysel hem de toplumsal sorumluluklar noktasında virüsle olan mücadeleyi toplumun tüm kesimlerine yaymalıyız” dedi. 
Toplantıya katılan  üyelerin  görüş, öneri ve düşüncelerini de dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, Koronavirüs’ün alacağımız tedbirlerden güçlü olmadığını belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum