Reklam

ÇAN'DA MASKE TAKMAYAN VATANDAŞLARA CEZA KESİLDİ

Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki görevli personeller Covid-19 tedbirleri kapsamında özellikle maske yasağına uyulup uyulmadığına yönelik vatandaşları bilgilendirme çalışmaları yapmaya devam ediyor.

ÇAN'DA MASKE TAKMAYAN VATANDAŞLARA CEZA KESİLDİ
03 Temmuz 2020 - 16:36
İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri Çan’da hem yaya, hem ekip aracıyla 7/24 kesintisiz olarak vatandaşları bilgilendirme denetimlerini sürdürüyor.
Çan’da maske takma zorunluluğu başladığı günden bu yana 5 vatandaşa yanlarında hiç maske olmadığı için cezai işlem uygulandığını belirten Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü; “Genel olarak ilçe geneline baktığımızda 5-6 yaşlarındaki çocuklarımızın dahi maske taktığını ve vatandaşlarımızın olası bir ikinci dalganın önüne geçebilmek adına tedbirlere harfiyen uyduğu ve maskeyle dolaştığı gözlemlenmiştir. Zaten cezai yaptırım sayısının düşük olması da bunun bir göstergesidir” dedi.
Çan İlçe Emniyet Müdürlüğünden, Pandemi dönemi devam ettiği sürece ekiplerin de tedbir ve önlemlerle ilgili çalışmaları hem sokaklarda hem de kafeterya, kahvehane gibi işletmelerde yapılacak denetimlerle kesintisiz süreceği ve kurallara uymayan vatandaşlara ekipler tarafından yaptırım uygulamasının sürdürüleceği bilgisi verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç