Reklam

ÇAN'DA KAMU MALLARINA SALDIRILAR SÜRÜYOR!

Çan'da kimliği belirsiz kişilerce kamu malı olan; itfaiye ve temizlik araçlarının su dolumu sağladığı alanda bulunan su pompaları elektrik panosu kırıldı.

ÇAN'DA KAMU MALLARINA SALDIRILAR SÜRÜYOR!
10 Kasım 2020 - 10:20
Çan’da geçtiğimiz günlerde duraklara zarar verilmişti. Şimdi de itfaiye ve temizlik araçlarının su dolumu sağladığı alanda su pompaları elektrik panosu kişi veya kişiler tarafından saldırıya uğradı. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı ile saldırıya tepki gösterdi.
Bülent Öz yaptığı açıklamada, “İtfaiye ve Temizlik Araçlarının su dolumu sağladığı alanda “su pompaları elektrik panosu” belirsiz kişilerce zarara uğratılmış. Bu pano, olası yangın durumunda itfaiye ekiplerimiz için elzem oluşturan su dolumunu sağlıyor; yani ne yazık ki bu kişi ve/veya kişiler yangına müdahale etmek varken yangına bir kibritte ben atayım anlayışının vuku bulmuş halini yaşıyor. İlçemiz şehir içi temizliğini sağlayan araçların su dolum yeri aynı zamanda. Bundan önce de Belediyemizin yani halkın paralarıyla var olan kurum mallarına yapılan zararları sizlerle paylaşmıştık. Bu yaşanılan hadiseyi de üzülerek siz değerli vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Bir ve beraber olmamız gereken zamanları bu şekilde harcamamak dileğiyle” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum