Reklam

'ÇAN'DA EMEK VAR'

Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, “‘Üreten ÇAN’ hedefimiz, ‘Çan’da Emek Var’ ilkemiz doğrultusunda çalışmayı sürdürüyoruz.” Açıklamalarıyla belediye çalışmalarını hazırlanan video ile paylaştı.

14 Nisan 2021 - 10:51
Çan Belediyesi TV sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda Belediye Başkanı Bülent ÖZ’ün “Sosyal belediyecilik anlayışı ile, Memleketimiz Çan’a kazandırmaya, Hemşerimiz Çanlılara hizmet etmeye devam ediyoruz.” Açıklamalarından sonra aktarılan bilgilerde şunlar paylaşıldı.
H. İbrahim Bodur Stadyum Sokak sakinlerinin uzun yıllar süren sorununa köklü çözüm geliştirildi. Bunun için geçen hafta kanalizasyon hattında by-pass çalışması yapıldı. Başkanımız Sayın Bülent Öz, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Öte yandan, Sanayi Sitesi yol çalışmalarında da sona gelindi. Ekiplerimiz bir yandan taş sökümü bir yandan taş döşeme ve yenileme çalışmalarına devam etti.
Değerli Çanlılar,
Çan Belediyesi olarak kadınlarımıza desteğimizi sürdürüyor, üreten kadınlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Başkanımız geçen hafta Tekstil ürünleri üretimi için kadınlarımızla bir araya geldi. Üretim için gerekli olan makinelerimiz gelerek kurulumları yapıldı. Başkanımız uygun ortam ve Pazar arayışı için de kadınlar için çabalayacaklarının altını çizdi.
Belediyemiz, geçen hafta  “Ölmek İstemiyorum” diyen kadınlarımızın çığlığına da ses verdi. Uğradığı şiddeti dilekçe yazarak duyurmaya çalışan ve yaşam mücadelesini ortaya koyan dev dilekçe, Atatürk Şehir Meydanında hemşerilerimizle paylaşıldı.
Değerli Çanlılar,
Biz büyük bir aileyiz. Vatandaşımızın yatağa aç girmesini istemiyoruz. Bunun için geçen hafta bir girişimde daha bulunduk. Koronavirüs salgınında işsiz kalan, çalışamayan, ekonomik sıkıntıları olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza el birliği ile Ramazan Dayanışma Paketi oluşturuyoruz. Siz de Ramazan paketlerine katkı sunmak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyorsanız lütfen 153 numaradan mavi masa ile irtibata geçebilirsiniz.
Çan Belediyesi spor çalışmalarına da devam ediyor. Dans ve Spor Eğitmenimiz ile sağlıklı yaşam için sporu eğlenceli hale getirerek zumba ve egzersiz hareketleri ile ekranlarınıza konuk olduk.
 Değerli Çanlılar,
 Geçen hafta içinde Başkanımız, Çardak Belediye Başkanı Sayın Metin SEMERCİ ve Başkan Yardımcısı Sayın Ayhan GÜL'ü ağırlayarak görüş alışverişinde bulundu. İstanbul Sanat Derneği yöneticisi ve Seramik Sanatçısı Sayın Yıldız İbrahim’i makamında kabul eden Başkanımız, seramik üzerine istişareler yaptı.
Çanımızın değişiminde ve gelişiminde önemli bir üretim sahasını oluşturan Çan Belediyesi Kademe Birimi Üretim Atölyesi çalışmalarını sürdürüyor. Şehir içi durak imalatından orman masasına, kamelya ve tabut üretiminden çöp konteyneri onarım ve tadilatına kadar farklı çeşitte gerçekleştirdikleri ürünlerle göz dolduran Kadememiz başkanımız tarafından ziyaret edildi.
Bununla birlikte Çan Belediyesi Üretim Atölyesi'nde işlenen ve ekiplerimiz tarafından kurulumu gerçekleştirilen İstiklal Mahallesi Hürriyet Aile Sağlığı Merkezi dinlenme kamelyası geçen hafta halkımızın kullanımına sunuldu.
Sevgili Çanlılar,
İlçemizi güzelleştirmek için çalışmalarımızı çok boyutlu devam ediyor. Geçen hafta da havaların ısınması ile birlikte ekiplerimiz çim biçme faaliyetlerini yürüttü. Başkanımız günün erken saatlerinde emekçi çalışanlara kolaylıklar diledi.
"En Güzel Temizlik Kirletmemektir." diyerek çevre kirliliğinin önüne geçmek ve temiz bir doğa bırakmak için duyarlı adımlar da atıldı. Yine Geçen hafta Çan Belediyesi Temizlik İşleri personelimiz Çağlayan Tepesi mevkiinde çevre temizliği çalışması yaptı. 
Sevgili Çanlılar,
23 Nisan yaklaşıyor. Çan Belediyesi, Çan ve köylerini kapsayan, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz arası ödüllü yarışmalar düzenliyor.
Şiir ve kuru kalem resim yarışmasına katılmak isteyen sevgili çocuklarımız ve değerli aileleri yarışmanın detaylarına web sayfamızdan ulaşabilir.
Çalışmaların aktarıldığı videonun sonunda değerlendirmelerde bulunan Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ; “Değerli Hemşerilerim, Gördüğünüz gibi, 7 günde, 7’den 70’ye tüm Çanlılar için gayretlerde bulunduk. Mesai gözetmeden sizler için çalışıyoruz. Samimiyetle, bilgiyle, emekle çabalıyoruz. Elde edilen tüm başarılar ve güzellikler,  Çanımız hepimizindir. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum