Reklam

ÇAN'DA 100 KİŞİ 1000 AYRI NOKTAYA MAMA DAĞITTI

Çan'da RA PATİ isminde gönüllülerden oluşan ekip genç sanatçılar Rabia Yumuşak ve Abdurrahman Tutar'ın önderliğinde 100 kişi toplanarak 1000 ayrı noktaya kedi ve köpek maması dağıttılar. Bir kap mama, bir kap su, çok fazla sevgi sözlerini sokaklarda ki canlara yansıttılar.

ÇAN'DA 100 KİŞİ 1000 AYRI NOKTAYA MAMA DAĞITTI
05 Mart 2024 - 11:41
Çan'da yaşayan sahipsiz hayvanların gıda ihtiyacını karşılamak amacıyla Ra Pati gönüllüleri tarafından beslenme noktaları belirlendi. Gönüllüleriyle birlikte sokaklardaki sahipsiz hayvanların beslenmesi için sokak sokak gezip canlarla buluştular. Mama dağıtımı, Çan'ın 7 mahallesinde sokak hayvanları için gönüllü olan hayvanseverlerle yapıldı
Ra Pati Gönüllüler kurucularından Rabia Yumuşak'a Artu Medya'dan Umut Sever ve Morris Sanattan Mehmet Berat Yavuz Plaket verdiler.
SİYASİLERDEN MAMA DAĞITIMINA DESTEK
Katılım sağlayan ve destek olan siyasiler; Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ersin Çetin ve yönetimi katılım sağlayarak mamaların paketlenmesinde bizzat gönüllü olarak destekte bulundular. Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı; Emel Arslan katılım sağladı. Destek olan siyasiler; MHP 1. Sıra İl Genel Meclis Adayı Halil Turhan mama desteğinde bulundu.
ESNAFTAN MAMA DAĞITIMINA DESTEK
Mavi Cafe, Mehmet Güngör Veteriner, Ataol Otel, Adıyaman Çiğköfte Çan Şubesi, Güngör İnşaat, Ra Pati, Artu Media, Morris Sanat, Ra Tattoo, Ra Organizasyon ve Sahne Sanatlari ve Gönüllüler mama dağıtımı için desteklerini bu güzel projeden eksik etmediler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum