Reklam

ÇAN BELEDİYESİ YEREL YÖNETİMLER PROJE ALANINDA 2 ÖDÜL ALDI

İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri kapsamında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Millet İttifakı Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde Çan Belediyesi 2 proje ile ödüle layık görüldü.

ÇAN BELEDİYESİ YEREL YÖNETİMLER PROJE ALANINDA 2 ÖDÜL ALDI
30 Mart 2022 - 12:20
Ödülü Başkan Öz, Cumhuriyet Halk Partisi - CHP Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer’in elinden alarak Çan Halkı adına büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Yapılan açıklamada; “54 farklı proje üzerinden yapılan değerlendirmede, yerel yönetimlerden belli sayıda belediyelerin ödül aldığı gecede, Çan Belediyemiz “Çan’ım Yavrum Bebek Mağazası” ve “Mavi Masa 153 Belediye Hızlı İletişim” projeleriyle Türkiye genelinde örnek proje çalışması olarak değerlendirildi.
İLK ÖDÜL ÇAN’IM YAVRUM BEBEK MAĞAZAMIZA
Özellikle bebek ve çocuk giyiminde beden ve yaş aralığı hızla değişen giyim ve aksesuar ürünlerinin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarıyla paylaşılabilmesi adına başlattığımız ve Türkiye’de bir ilke imza attığımız Çan’ım Yavrum Bebek Mağazası projemiz Sosyal Belediyecilik Projeleri arasında ödüle layık görüldü.

İKİNCİ ÖDÜL MAVİ MASA 153 BELEDİYE HIZLI İLETİŞİM HATTIMIZA
Bilindiği gibi Çan’da yaşayan hemşehrilerimiz, telefonlarından sadece 153 numarasını çevirmeleriyle belediyemizde kendilerini çağrı merkezi operatörü değil direk Mavi Masa Belediye Çalışanımız karşılamaktadır.
Hemşehrilerimizin İstek, öneri ve şikayetlerini not alarak ilgili birime ileten Mavi Masa personelimiz talebin sürecini ve sonucu yine hemşehrilerimizi geri aramak suretiyle bilgilendirmektedir.
Gerçekleştirdiğimiz bu hızlı ve takip edilebilir Mavi Masa 153 Belediye Hızlı İletişim projemiz de ödül töreninde ikinci ödüle layık görüldü.

ALDIĞIMIZ ÖDÜLLERLE ÇAN HALKIMIZ ADINA ONURLANDIK
Derman Belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz birçok çalışmamızın yerel yönetim çalışmalarını inceleyen komitelerce ödüle layık görülmesiyle hemşehrilerimiz adına büyük onur duyduk.
Gece gündüz demeden hemşehrilerimiz için çalışmaya ve Çan’ımız Canımız ilkesiyle daha bir çok Sosyal Belediyecilik projemizi ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum