Reklam

ÇAN BELEDİYESİ'NİN BAŞLATTIĞI KARDEŞLİK PAYI, İHTİYAÇ SAHİBİ 650 AİLEYE ULAŞTIRILDI

Çan’da hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam eden Çan Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların aşevine ulaştırdıkları kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

12 Ağustos 2020 - 22:15 - Güncelleme: 12 Ağustos 2020 - 22:21
İlçedeki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren “kardeşlik payı” toplamda 650 aileye ulaştırıldı.
İmkanı olan vatandaşların kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için başlattıkları “Kardeşlik Payı” çağırısına verilen destekten duyduğu mutluluğu video ile paylaşan Başkan Bülent ÖZ, belediyeye ait tesiste hijyenik koşullarda paketlenen kurban paylarının toplamda 650 aileye ulaştırıldığını iletti.
BAŞKAN BÜLENT ÖZ: “YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Dayanışmanın çok önemli olduğunu vurgulayan ve Aşevine toplamda 1200 kg kurban eti ulaştığını aktaran Başkan Bülent ÖZ, “Kurban Bayramı öncesi imkanı olan vatandaşlarımıza, kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine dağıtmak niyetiyle bir çağrı yapmıştık. Hemşehrilerimiz çağrımızı cevapsız bırakmadı.
Çan Belediyesi olarak, Kurban Bayramı'nda Çan Halkının "Kardeşlik Payı" göstergesi kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak vatandaşlarımızın sofrasına aş ediyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma duyarlılığını bir kez daha gösteren Çan Halkına teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum