Reklam

Çan Belediyesi'nden Mahallelere Spor Alanları

Çan Belediyesi'nden Mahallelere Spor Alanları
19 Nisan 2013 - 17:08

Bir yandan projeler tamamlanıyor diğer yandan ise temeller atılarak yeni projelere başlanıyor. Çan Belediyesi Termal Otel inşaatında sona yaklaşılırken, Çan'ın %78'inin alt yapısını yenileyecek olan projede ise çalışmalar geçtiğimiz günlerde başladı.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu 2013 yılını Çan'a marka değeri kazandıracak ve Çan'ın çehresini değiştirecek hizmetlerin neticelendirilmesi yılı olarak tanımlayarak, Çan için yeni ürettikleri “ Spor- Aktivite Alanları” projesini de hayata geçirdiklerini açıkladı. Başkan Kuzu; ilçenin çeşitli yerlerine yapılacak olan çevre düzenlemeleri ile zenginleştirilmiş, içerisinde tartan zeminli yürüyüş parkurları, spor aletleri, çocuk oyun parkları gibi farklı özellikleri bir arada barındıran genci yaşlısı her kesimden insana hitap edecek güzel ve nezih yerler yapacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu “Mahallelerimizde uygun olan bölgelere yapacak olduğumuz bu yeni spor aktivite alanlarını bir bütün olarak tasarladık. Genci yaşlısı, erkeği kadını her kesimden vatandaşımızın kolaylıkla ulaşabileceği, içinde spor aletlerini, yürüyüş parkurlarını, kamelyaları, yeşil alan düzenlemelerini ve çocuk oyun parklarını barındıran güzel ve nezih bir konseptle yeni bir proje başlatıyoruz. Artık 2 bank 2 salıncaktan oluşan park yapma dönemi çok gerilerde kaldı. Bu yeni projemiz ile Çan'a yakışır, Çanlı hemşerilerimize yakışır kalitede spor alanları oluşturuyoruz. Böylelikle Çan halkı ikamet ettiği en yakın yerdeki bu alanlarımıza giderek, bir taraftan yürüyüşünü, sporunu yapacak diğer taraftan da çocuğu oyun parkurunda oynarken kontrol edebilecek” diye konuştu.

Spor-aktivite alanları projesi kapsamında yapımına başlanan ilk yerin, Sanayi sitesi giriş kavşağının üst kısmı olduğu bildirildi. Yaklaşık bir aydır devam eden çalışmaların mayıs ayı sonunda tamamlanması bekleniyor.

 




YORUMLAR

  • 0 Yorum